01.12.2008

Moi!

Lapista on tultu ja hiihtotunteja kertyi 25 tuntia kuudessa päivässä. Kilometrejä en laskenut orjallisesti, mutta arvioisin, että 300 kilomteriä on lähellä oikeaa arviota. Hiihto sujui moneen kuukauteen ihan hyvältä. Paikat eivät menneet pahemmin kipeiksi, mutta perinteisen monoista sain ihan hirveän rakon oikeaan jalkaan ja yhden lenkin jouduin jopa keskeyttämään sen takia. Sen korvasin kuitenkin iltapäivällä hiihtämällä pidemmän lenkin.

Sää Levillä oli hyvä. Pakkasta ei ollut korkeimmillaan kuin 13 astetta. Parina päivänä satoi aika tiheään lunta, jolloin oli hieman huonompi keli hiihdellä, kun hiutaleet läsähtivät päin naamaa. Sukset piti melkein nostaa suuhun, että pääsi eteenpäin. Kuitenkin päästiin jollakin tapaa eteenpäin ja harjoitukset tuli tehtyä ja onnellisesti on päästy kotiin. Kiitos kaikille huoltajille ja muille hiihtäjille kivasta reissusta!:)

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *