03.09.2009

Diddidiididii, moro!

Ekat kisat taas ajettu ja olen puoliksi jopa tyytyväinen! Eka startti meni ihan ok ja pääsin maaliin. Yritin jopa loppukiriä, mutta hyydähdin. Seuraavana päivänä jalat eivät toimineet ollenkaan ja seurauksena keskeytys. Aika surkealta kuulostaa, mutta lähtökohdat huomioon ottaen ja että kausi on ollut pitkä olen silti säilyttänyt pääni ja aion vielä jatkaa kisaamista. Tosin viime tiistain kisan jätin väliin ja tein vetoja.

Nyt muutenkin on, minusta, tullut hyviä treenejä ja voin jopa luvata, että tulevana lauantain kisassa ajo voi olla hyvää. Treenamiseeni on vaikuttanut pari pientä seikkaa, jotka ovat a) treeniseura ja b) poikaystävän visiitti Belgian Loenhoutissa. Lenkkiseurana täällä polkee viime vuoden Mr.Turistipyöräilijä ,jonka kuvan voitte myös pongata viime vuoden kevään blogikirjoituksista, ja Teemu V, joka tälläkin hetkellä on valmistautumassa tulevaan koitokseen. Peukut siis pystyyn. Tällä kertaa kuitenkin minun huoltoammattitaitoni jäävät Loenhouttiin, sillä autossa ei ollut enää tilaa…

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *