04.01.2009

Hyvää uutta vuotta kaikille!! Tahdon kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja siitä että olette tukeneet vaikeinakin aikoina. En ala nimeämään ketään, jotta ketään ei unohtuisi. Ne jotka ansaitsevat kiitokset, tietevät sen itsekin. Siis iso KIITOS!

Poriin ja muualle Suomeen ovat pakkaset alkaneet paukkua. Tälläkin hetkellä pakkasta on Noormarkussa 14 astetta.( Täytyy nyt molemmat paikkakunnat mainita, sillä ensi vuonna Noormarkku liitty Poriin) Se on hieman veroittanut pyöräilyä pihalla, mutta onneksi Poriin on saatu jopa kahden kilsan latu hiihdettävään kuntoon. Hiihto on muutenki ollut se number one tällä viikolla, koska tiistaina kilpaillaan maakuntaviestit taas perinteiseen tapaan. Hiihdän Noormarkun Nopsan kakkosjoukkueessa, sillä Venäläisen Katilla on luultavasti paremmat pohjat hiihdolle kuin minulla, vaikka hänkin jo ex-murtomaahiihtäjä. Toivottavasti tänä vuonna pysytään kuitenkin pystyssä, kun viime vuonna meni sauvakin sen takia poikki.. Vapaa on kuitenkin ollut yleensä se vahvempi hiihtotapa..

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *