08.06.2008

Pienet raportit viikonloppuna olleista kisoista;

Belsele:
Eilinen kisa ajettiin lämpimässä säässä. Aurinko ei kuitenkaan paistanut vaan ilma oli hyvin kosteahko. Ennen starttia ei ollut oikein fiilistä lähteä kisaamaan, mutta ainahan se pieni kilpailuvietti tulee korvien väliin, kun numerolappu isketään selkään. Ennen naisten starttia kisaa ajoivat nuoret ja salskeat pojat. Olin juuri hakenut numerolapun ja jäin seisomaan yhteen kulmaan, koska joukku ajajia oli juuri tulossa kyseiseen kurvin kulmaan. Sain pienen jännäkohtauksen, kun pojat menivät kurvissa mukkelismakkelis. Yksi pojista ei pystynyt edes jatkamaan kisaa vaan jäi maahan makamaan, taisi ilmat lähteä pihalle.

Tästä välikohtauksesta ei jäänyt kuitenkaan pahoja traumoja, koska pystyin keskittymään kisaan ihan hyvin. Reitti oli mukavaa ajettavaa, mutta pientä mäen nyppylää olisin kaivannut. Kisan ajelin suurimmaksi osaksi pääporukassa. Jonkun verran koitin alussa irti, mutta ei niistä mitään taaskaan tullut. Yritin myös lopussa ja olin muka ennen loppukiriä väsynyt, kun yksi tiimikavereistani huusi, että Lotta mene! En uskonut ja päädyin sijalle 19. Pieni itseluottamuksen katoaminen taisi olla ”huonon” lopputuloksen syynä.

Prosperpolder:
T’män päiväsessä kisassa sain ajaa toivomaani nyppylää, mutta oisi se voinut ehkä hieman pitempi olla. Kisakylä koostui yhestä kirkosta ja maatiloista ja parista talosta. Maisemat olivat hyvinkin kauniit.

Kisa itsessään oli minusta aivan raivostuttavaa ajaa! Yritin tosissani tehdä töitä, mutta silti ei syntynyt mitään tulosta. Pari kierrosta sain vetää viiden hegen kanssa, mutta silti pääjoukko ajoi meidät kiinni. Olisi viitsinyt jatkaa vielä vähän aikaa jahtaamista, sillä edessämme oleva kahdeksan hengen irtiotto pysyi maaliin saakka. Kai se joskus nasahtaa! Loppukirissä olin 18.

Tässä kuitenkin linkki, jota ei voi olla hymyilemättä.
http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *