08.06.2009

Tulihan se sieltä ! Nimittäin kultainen SM-mitali kortteliajoissa. Ajo oli kyllä ihan hirveää ja oli tautisen kylmä! Pääasia on kuitenkin se, että se ’ensimmäinnen’ on nyt plakkarissa ja voi ottaa rennosti. Tai ei rennosti, mutta rennommin. Ei siis tarvitse jännittää enää niin hirmuisesti ennen muita SM-kisoja. Miesten kisan voitti Kimmo Kananen.

Tuli ajettua myös Porvoon ajot. Reitti oli yhtä mahtava kuin pari vuotta sittenkin ellei jopa mahtavampikin, kun reitille oli saatu hieman mukulakiveä ja kortteliosuuksia. Ilmakin oli huomattavasti parempi kuin perjantaina jopa aurinko lämmitti vähän väliä kasvoja. Kisa meni hyvin, sillä voitin naisten sarjan ja kilpasarjassa 13. Perjantaina tosin ajoin liian suurella vaihteella koko matkan ja se hieman tuntui reisissä. Miesten kisan plokkasi Kjell Calström.

Seuraavan kisan ajan lauantaina Kauhajoella, mutta ajan vain tempoajon. Huomenna luvassa pientä tempotreeniä !

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *