10.01.2008

Heipä hei!

Kävin eilen ja toissapäivänä hiihtämässä (ja tietenkin uimassa). Tiistaina hiihdin perinteistä ja pito oli olematon. Toisaalta perinteisen tekniikka ei ole koskaan minulla ollut kaunista katseltavaa. Kuten setäni sen ilmaisi, ”Näytät samalta kuin Tarmo-tuffa parhainpina päivinään!” Vieressä hiihtänyt kaverini vain tokaisi, että tuo taisi olla kettuilua, jolle myös toivotan tsemppiä viikonlopun SM-hiihtoihin!
Eilen hiihdin vapaata. Hiihtolatu oli minusta aika tahmaista. Tahmaisuus johtui ehkä siitä, että 1,2 kilometrin ladulla oli käynyt ennen minua tuhansia hiihtäjiä ja keli oli mitä oli. Tai toisaalta, suksien luistamattomuus saattoi johtua myös siitä, että vastasin itse suksien voitelusta ja harjauksesta. Osaamattomuuttani kuitenkin harjasin vain suksien pohjat.
Tänään aion mennä Porin Uimaseuran 100-vuotis luisteluihin. Tosin luistimieni terät saattavat olla täysin ruosteessa. Muut ainakin näkevät, mistä kohtaa olen luistellut, koska luistimista saattaa jäädä ruosteiset viivat vain jälkeeni. Luistelun jälkeen menen puolentoistatunnin spinningtunnille.
Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *