10.04.2009

Moikka !

Belgiassa ollaan taas. Matkustin viime tiistaina tänne suureen pyöräilykulttuurimaahan. Lento sujui mutkitta ja kerrankin lento oli ajoissa, jopa 20 minuuttia ! Siitä ei tosin tällä kertaa ollut hyötyä, kun minun hakijani olivat hieman myöhässä, mutta samapa tuo.

Treenit ovat lähteneet käyntiin. Jalat tuntuvat kyllä hieman jumeilta, mutta se saattaa johtua pienestä kisajännityksestä. Matkustamme tiimin kanssa huomenna Ranskaan kilpailemaan. Minulla ei ole mitään tietoa vielä, että millainen kisa on kyseessä, mutta suuria mäkiä ei ole kuulemma osunut reitille. Tiedän vain, että huomenna pitää istua autossa 600kilometriä, auts. Toivon kuitenkin, että ensimmäinen kisa sujuisi kaatumatta.. On varmasti hieman hakusessa ryhmässä ajo vielä ja minun ajotaitoni tuntien.. Siitä voi päätellä jotain !

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *