11 + 11 minua

Sain jo lähes kuukausi sitten haasteen, johon noin miljoonan (teko)syyn voimin pääsen vastaamaan vasta nyt. Sain haasteen itselleni ihan uudelta blogituttavuudelta, Remember little smile – blogin Lililtä ja ilahduin siitä kovasti – ensinnäkin siksi, että tätä blogia näemmä käy lukemassa ainakin tuttujen lisäksi moni muukin ja toiseksi siksi, että minusta nämä haasteet ovat hauskoja piristyksiä ainaisen niin kovin vakavan urheiluhöpinän ohessa.

Saamani haasteen mukaisesti tehtäväni on seuraava:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.

2. Pitää vastata haastajan antamiin 11 kysymykseen.

3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastettaville.

4. Heidän pitää valita haastettavaksi 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.

5. Heidän pitää kertoa, kenet ovat haastaneet mukaan.

eli täältä pesee!

11 asiaa minusta

1. En ole liikunnallisesti tippaakaan lahjakas, vaan suunnattoman hidas, kömpelö ja lapsena vieläpä pullukka. Ainoa urheilua tukeva ominaisuuteni on se, että olen aina tykännyt harjoitella.

2. Olen huomattavasti urheilua lahjakkaampi asioissa, joissa pitää käyttää päätä ja siksi en koskaan ole haaveillut tosissani urheilusta ammattina.

5817_10151715669642146_794287475_n

3. Edelliseen liittyen, minulla on olemassa selkeä ammatillinen tavoite, jonka eteen teen ja olen valmis tekemään kovasti töitä.

4. Eteisen hyllystäni löytyy tällä hetkellä kuusi erilaista käytössä olevaa pyöräilykypärää. Kaksi arkiajoon, neljä kisa- ja treenikäyttöön.

5. Pidän viikonloppu- ja iltatöistä. Arkivapaat ja aamutreenimahdollisuus ovatkin yksi parhaista asioista työajassani.

544762_10150985266797146_342349076_n

6. Olen nykyisin naimisissa ensimmäisen pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa. Ennen Tommia en ollut koskaan ollut kenekään kanssa paria kuukautta pidempään.

7. Haluaisin kovasti koiran, mieluusti pienen mutta sitkeän lenkkikaverin. Ehkäpä vaikka mäyräkoira joskus muuttaa meille.

8. Olen tietoisesti lakannut puhumasta Turun murretta muuttaessani Tampereelle. Murre palaa puheeseeni oikeastaan enää Turussa ollessa tai vanhempieni kanssa puhuessa.

9. Yksi hienoimmalta tuntuneista asioista elämässäni tapahtui vajaa vuosi sitten, kun minusta tuli pienen Linnea -tytön kummitäti.

IMG_2418

10. Lempipaikkani kotona on olohuoneen karvamatto ja siinä makoilu.

11. Tämän kesän aikana Tommin kanssa yhdessä ajamani pyörälenkit on laskettavissa yhden käden sormin. Melkein sama harrastus, mutta silti oma harrastus.

11 haastajan kysymystä

1. Uusin tuttavuutesi?

Niin muutamat uudet työkaverit kuin muutama uusi urheilututtukin erilaisista yhteyksistä.

2. Oudoin pelkosi?

Pelkään aina olevani kaikille muille vaivaksi.

IMG_2216

3. Lempiruokasi?

Tällä hetkellä lohi eri muodoissaan, pähkinät, kiivi

4. Silmien värisi?

Ruskea

IMG_2212

5. Mihin aikaan käyt arkisin nukkumaan?

Jos olen ollut töissä iltavuorossa tai treenaamassa jollain ns. lepakkovuorolla, nukahtaminen venyy helpostikin klo 23-24 väliin. Jos rauhoittuminen kotiin on tapahtunut aiemmin, pyrin menemään nukkumaan klo 22-23 välillä.

6. Huono tapasi?

Luen lähes aina ruokaillessani enkä juuri koskaan syö kotona pöydän ääressä. ”Selaan” kännykkääni liian usein.

7. Lempielokuvasi?

En osaa sanoa. Pystyn katsomaan lähes mitä tahansa elokuvia, mutta toiminta -ja fantasiaelokuvat uppoavat huonoiten.

23931_10151631669117146_458190575_n

8. Mehu vai limsa?

Pitääkö tällaista kysyä? Voisin elää kylmällä Pepsi maxilla, mutta onneksi olen saanut vähennettyä sen käyttöä huomattavasti.

9. Lempivärisi?

Pinkki ja muut punaiset.

10. Jos asuisi Suomessa, missä haluaisit asua?

En osaa nimetä yhtä yksittäistä paikkaa. Haluaisin asua jossain sellaisessa paikassa, missä olisi melko lämmintä ja hyvin mäkistä, sekä samanaikaisesti luontoa (vuoria) sekä kaupunkia. Lähtökohtaisesti houkuttelevia asuinpaikkoja olisivat Keski- ja Länsi-Eurooppa ja Pohjois-Amerikka (sekä varauksin Australia). Veikkaan, että muutamien viikkojen päästä kesälomamatkallani pääsen käymään sellaisessa paikassa, johon ihastun kovasti.

11. Oletko ollut rehellinen vastatessasi?

Olen.

Kiitän tässä vaiheessa haasteen lähettäjää haasteesta. Olipas vaikeaa keksiä 11 asiaa itsestään, kun itsestäänselvyyksiä ei viitsinyt alkaa toistella. En jaa haastetta eteenpäin uusilla kysymyksillä, mutta haastan jokaisen tätä lukevan blogistin vastaamaan edellisen haastajan kysymyksiin ja keksimään 11 asiaa itsestään. Moni tämän on tehnytkin, myös minä joskus aiemmin, joten tuoreita faktoja kehiin blogikaverit!

Tätä vanhemmat blogikirjoitukset voit lukea Terhin vanhasta blogista.

 

Avainsanat:

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *