15.01.2008

Viime viikonlopun vietin kavereiden kanssa Turussa harjoitellen ja syöden. Käytiin Denni’s ravintolassa syömässä ja herkuteltiin oikein kunnolla! Aluksi syötiin pizzaa ja jälkkäriksi Waikikit! Eli jäätelöannos, jossa oli vaniljajäätelöä, mustikoita ja kinuskikastiketta! NAM!

Sunnuntain lenkillä keli ei ollut mitä mainioin, vaan kamalin kaikista! Aluksi tihkutti, mutta loppujen lopuksi alkoi sataa vettä, lunta ja räntää! Tuulikin oli varmasti yliliioitellusti 34 metriä sekunnissa. Noh, tämän hetkinen keli ei kuitenkaan ole kamalin asia elämässäni vaan se, että olen taas kipeä. Ääneni on kuin möröllä ja kurkkuun sattuu. Tämän parantamiseen menee taas viikko tai jopa kaksi. Nyt kyllä pdän pään kylmänä ja parannun rauhassa terveeksi!

Parantumiseeni kuitenkin vaikuttaa positiivisesti tulevat Gran Canarian ja Belgian reissut! Asennoidun niihin ja olen kohta taas peleissä mukana!

Ps. toivottavasti minulle ei käy Belgiassa yhtä pahasti kuin näillä kavereilla Belgiassa: http://www.youtube.com/watch?v=FXhWg8d4T28

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *