15.05.2008

Moi,

aika on kotona lentänyt kuin siivillä, joten pahoittelen, että en ole pieneen aikaan saanut aikaseksi kirjoitettua mitään puuhailuistani.

Kotiin ollaan siis päästy lämpimästä Belgiasta. Matkustaminen ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan Suomeen, sillä jouduin viettämään yöni Amsterdamin lentokentällä. Ensimmäinen lento oli tunnin myöhässä ja en ehtinyt muide suomalaisten kanssa jatkolennolla. Siinä vaiheessa otti päähän, hyvin paljon! Varsinkin, kun piti yksin olla isolla lentokentällä ja nukkuminenkaan ei olisi ollut varmaa. Lentokenttä osottautui kuitenkin yöllä hyvin rauhalliseksi ja pystyin torkkumaan. Suomessa olin perillä kahden aikaan ja otin seuraavan bussin kohti Turkua. Piti käydä moikkaamassa ensin tietenkin kavereita velolla!

Viime viikko sujui treenatessa ja osallistuin ensimmäiseen kisaan Suomessa viime sunnuntaina. Kisa oli siis Rosendahl GP, jonne oli tarkoitus mennä puolustamaan viime vuoden voittoa. Voitto tuli, mutta ei kuitenkaan helposti, sillä Korhosen Heljä on kovassa iskussa!

Kisa oli kuitenkin niin lyhyt naisilla, että ehdotin äidille äitienpäivän kunniaksin, että mamma ajaisi minun kanssani kotiin Tampereelta. Äitä lähti ja ajoi 120 kilsaa, vaikka oli ollut koko päivän kisamuulina! Isä ja Eskelisen Jussi (tunnetaan myös nimellä Jäpis) olivat vetomiehinä. Väsyneitä taisivat olla kaikki, koska kotiin päästiin vasta puoli yhdentoista jälkeen illalla.

Kävin viime viikolla myös kokeilemassa, että miten uinti sujuisi pitkän ajan jälkeen. En kuitenkaan halunnut rasittaa solisluuta vielä, joten päädyin uimaan vain puolitoista kilometriä. Solisluussa ei tuntunut pahalle, mutta metallilevy solisluun päällä hankasi ihoa vasten ja se ei tuntunut miellyttävälle ollenkaan. Eihän musta uimaria silti pitänytkään tulla, että periaatteessa melkein ihan sama!;)

Tällä viikolla olen ajellut lenkkiä tuttuun tapaan. Tämän päivän lenkki oli kuitenkin erikoinen, koska kävin ajamassa ensimmäisen viikkotempon Lattiksella. Ensimmäiseksi tempoksi aika oli kuulemma ihan kelpuutettava, varsikin kun minulla oli aivan tuliterä pyörä alla. Tuuli oli takastullessa hyvin rankka ja en saanut kaikkea irti, koska jalat ovat hieman pökkelöt eilisestä kovasta hieronnasta. En muistanutkaan, että se sattuu niin paljon!

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus matkustaa taas Tampereelle ja kisata lauantaina aika-ajoa ja sunnuntaina kriteriumia. Hauskaa näissä kisoissa on se, että aika-ajo on puolet pitempi (26km) kuin kriterium(13km). Pitäisikö asialle tehdä jotain??

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *