17.02.2009

Moi!

Reilu viikko on treenattu Gran Canarialla. Aika siistiä on kieltämättä ollut ! Kelit ovat olleet lämpimät ja perinteiset pyöräilijän rusketusraidat ovat tulleet taas oikeuksiinsa. Ne eivät ole kieltämättä kovin kauniit..

Mutta, treenit ovat menneet hyvin. Ei pahempaa väsymystä ole vielä kropassa, mutta eiköhän palatessani jumita lihas jos toinenkin. Tällä hetkellä beba ja pohkeet ovat hieman kireänä, mikä johtuu eilisestä puntista ja tämän päivän dyyneillä juoksemisesta. Biitsi oli suhteellisen pehmeässä kunnossa tänään.

Olen täällä ollessani uinut jonkun verran. Tähän mennessä uituja treenejä on kertynyt viisi kappaletta ja joka kerralla on uitu yli 4,5 kilsan treenejä. Olenhan minä pyöräillytkin. Esimerkiksi toissa päivänä kävin Bomanin Tiinan kanssa jauhamassa 6.20h lenkin, johon sisältyi paljon mäkeä ! No joo, pitihän tuo leirin pisin lenkki tähän mennessä mainita. Tänään kävin juoksun lisäksi jauhamassa noin 3 tuntia. Huomenna uintia ja pyöräilyä.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *