18.06.2008

Romsee;

Romsee, väkisin tuli maanantai-iltana ennen nukkumaan menoa se kisa mieleen. Olin viime vuonna aivan totaalisen kuollut kisassa, että kisan jälkeen, siis kaikkensa antaneena. Ei meinannut uni ihan heti tulla silmään, koska seuraava päivä tulisi olemaan totaalista kärsimystä. Eilen, tiistaina, sain kovimmat sykkeet ennen lähtöä. Normaalisti ennen starttia syke paukkuu 55-65 välillä, mutta nyt se oli jo jopa 75-80!

Reitti oli aivan sama kuin viime vuonna. Viime vuonna se oli raateleva, mutta tänä vuonna se olikin ihan ok! Ei tuntunut missään vaiheessa pahalta tai olisi joutunut tiukille. Se johtui kai siitä, että ajoin ”aja madollisen helpolla”-tyylillä viime vuotta muistaen. Olin lopulta viides.

Tänä vuonna oli kuulemani mukaan vielä kovemmat kuskit viivalla kuin viime vuonna. Lähtijöitä ei tosin ollut normaalisti, koska luulen, että se pieni nyppylä ja arkipäivä saattoi karsia kilpailijoita. Vain puolet pääsivät taas kerran ylittämään maaliviivan. Ajajia oli kuitenkin todella monesta maasta! Belgiasta, Hollannista, USA:sta, Australiasta, Tshekeistä, Saksasta, Luxemburgista ja tietty ainakin Suomesta.

Noista sykkeistä vielä sen verran, että todellakin ei ole mikään hirveä jännitys päällä, kun pitäisi startata. Kun katselen ympärillä olevien sykkeitä niin ne hakkaavat yli 115! Ei se minullekaan uutta olisi, sillä Suomessa syke ennen starttia hakkaa varmasti yli 130.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *