18.11.2009

Lauantain treenit menivät mukavasti. Aamulla tein vetoja Karhuhallissa Tompan peesissä ja kun pääsin kotiin suuntasin isäni ja parin muun hepun kanssa Noormarkun retkeilyreitille maastopyörillä. En tosin ehtinyt ajamaan kuin kaksi tuntia, kun piti lähteä ’vahvistukseksi’ pelaamaan sählyä Iskun leirille, kun pelaajat olivat heillä vähän vähissä. Sunnuntain treenin tein maastolenkkeillen. Tunteja kertyi sateisessa Porissa noin neljä.

Alkuviikon treenit ovat pääasissa kuluneet maasto ja spinningpyörien selässä. Tänään kävin myös pelaamassa jo vakituiseksi tulleen sählyvuoron.

Huomenna olisi luvassa uutta, sillä olen menossa kokeilemaan pilatesta.. Moni on sanonut, että sen avulla kaikkoaa selkäkivut? Eli ennaltaehkäisen mahdollisesti tulevia vammoja ainakin kokeilun vuoksi.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *