19.07.2008

Heipsan,

Ruotsista ollaan suurimmaksi osaksi palauduttu ja nyt olisi tämä viikonloppu tiedossa kisaturismia Vantaalla. Vantaalla käydään ISM-aika-ajo ja maantiekilpailut junnujen ja vähän vanhempien(+30) kuskien kesken. Pääsen tänään huoltoautoon mekaanikoksi, eli toivottavasti ei mene rengasta. Huollettavallani on myös korvassaan radio, joten voin purkaa samalla tavalla hänen korvaansa, miten kisoissa kuuluu ajaa, kuten hän teki viimeisimmässä tempoajossa minulle.

Kävin eilen ajamassa Helsingin velolla. Ei se vauhti kovin hurjaa ollut, kun ensimmäistä kertaa kokeilin ratapyörää tänä vuonna. Eli pieni täydennys eilen kysyttyihin kysymyksiin. Seuraavat kisani eivät olekaan Ruotsissa käytävä MC-kisa vaan Suomenmestaruus kisat Helsingin velolla. Niiden jälkeen matkaamme taas Suomen maajoukkueen kanssa Ruotsiin.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *