21.01.2010

heijsan!

Tässä viimeisten kolmen päivän aikana on tullut tehtyä oikein kunnon tyhjennysharjoitus. Maanantaina, kun lähdin aamulla vetämään spinningtuntia jo kello seitsemän tunsin, että maha kiemurtelee oudosti. Ajattelin, että jännitän vain kyseistä tuntia. Tunti meni ihan hyvin, mutta kun pääsin takaisin kotiin, oli juostava halaamaan vessanpyttyä ja kertoa sille norjaksi tapahtuneesta. Maanantai ja tiistai menivät siis halaillessa ja ajattelin, että keskiviikkona voi jo lähteä kevyelle lenkille, mutta kuinkas ollakkaan mahavaivat siirtyivät toiseen puoleen kropassa ja yksi päivä lisää tyhjennystä. Nyt on posket hieman lommolla, ainakin niin luulisin.;D Illalla kohti spinningiä.

Viikonloppu tulee olemaan erikoinen, sillä aion osallistua talvitriathloniin. Kisa käydään Porissa niin, että lauantai iltapäivällä käymme uimassa kilometrin ja seuraavana päivänä eli siis sunnuntaina hiihdämme kympin ja juostaan päälle vitonen. Koko lysti maksaa uimahalliin sisäänpääsymaksun, että kaikki ovat tervetulleita!

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *