21.03.2010

Houbsan,

täältä suunnasta kuuluu välillä hyviä uutisia, sillä sain viikolla tietää, että helikobakteeri on mahastani saatu häädettyä. Toivon, että vatsavaivat ovat nyt menneen talven lumia. Huomaan kyllä, että vatsa ei ole ihan vielä palautunut rankasta antibioottikuurista, mutta hyvään suuntaan ollaan kuitenkin menossa.

Toinen hyvä uutinen on se, että uusi Trek-pyöräni on saapunut Riihikierto neloseen viihdyttämään minua. Tällä kertaa pyörä näyttää koottuna tältä=

Kuvasta on voi kuitenkin huomata, että sääolot pihalla eivät sovellu tällä hetkellä maantiepyöräilyyn, ainakaan tuolla pyörällä. Eilen kävin kuitenkin porukkalenkillä cyclolla, mihin oli laitettu maantierenkaat. Ei tarvinnut kuin parissa kohdassa hieman varoa jäätä. Muuten pystyi ihan hyvin ajamaan.

Niin tai näin, on minun etelään lähtöni taas lähempänä toteutustaan. Tarkkaa päivämäärää ei vielä tiedetä, mutta parin viikon sisällä en enää tämän maan seuduilla polje.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *