22.12.2008

Moikka taas pitkästä aikaa!

En ole saanut aikaiseksi kirjoittaa, koska ei ole oikein tapahtunut mitään kummallista. Treenattu on ohjelmien mukaan ja olo tuntuu hyvältä. Ulkona on tehty pitkiä lenkkejä ja sisällä rullilla lyhyitä ja ’intensiivisiäharjoituksia. Eilenkin olimme maantiellä ajamassa 4.45. Varpaat olivat nilkkoihin asti niin jäässä, että teki vaikeaa kävellä kotipihalta suihkuun. Onneksi äippä oli ymmärtänyt laittaa saunan päälle, jotta varpaat lämpenesivät nopeasti. (Ei muuten ollut ihan kivutonta..)

Kelien puolesta voin sanoa sen verran, että loppu peleissä on masentavaa ajaa vielä joulukuussa maantielenkkejä plussakeleillä.. Satakuntaankaan ei jouluksi luvattu ollenkaan lunta.. Masentavaa, mutta koitetaan nostaa pää pystyyn ja miettiä näiden plussakelien positiivisia puolia..Eivätpä ne maantielenkit jää tekemättä, eivätkä pyörän pesutaidot (mitkä taidot?) mene hukkaan.

Hyvää Joulua! Huomenna Jämin putkeen hiihtämään.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *