23.10.2009

Treenikausi on avattu ja treenit ovat sujuneet ihan hyvin. Olen tehnyt peruslenkkejä suurimmaksi osaksi maastopyörällä ja muutenkin monipuolista treeniä. Tälläkin hetkellä jalat ovat ’hellänä’ eilisen kuntosaliharjoituksen takia. Huomenna olen menossa maastolenkiltä suoraan uimahallille tekemään uintitreenin porilaisten triathlonistien kanssa.

Vaikka siltä nyt tuntuisi, että kaikki olisivat tähän asti menneet nappiin niin se ei ole totta. Pari viikkoa sitten meillä täällä Porissa oli vuosittainen Tour de Pori ja aavistin jo aamulla hieman, että kurkussa kaikki ei ole kohdallaan. Neljän tunnin ajon jälkeen sanoinkin äidille taukopaikalla, että vie minut kotiin, koska ’rypäleitä’ alkoi ilkeästi nousemaan kurkusta ylös. Seuraavana päivänä kuume nousi vähän yli 37 asteeseen ja sitä seuraavana 38 asteeseen ja vielä sitä seuraavana päivänä vielä 39 asteeseen. Kaiken kukkuraksi, kun kuumeeni laski, tunsin korvassa ihmeellisen tunteen. Se oli lastentauti se, eli korvatulehdus. En muista milloin viimeksi olisin korvatulehdusta sairastanut, vai olenko edes koskaan? Mutta vointi on nyt hyvä ja olen tämän viikon treenannut jo normaalisti.

Erikoista tällä viikolla on myös ollut se, että olen käynyt Kuntornissa vetämässä spinningtunteja. Viimeksi tänä aamuna. Hiki virtasi ja hauskaa oli!

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *