25.02.2008

”Petteri Punakuono, oli poro nimeltaan. Toiset haukkuivat illoin majakaksi pilkaten…jne” Mua voisi talla hetkella kutsua majakaksi, silla mun nena karahti ja se loistaa kauniin punaisena. En silti ihan niin muistamaton aamulla ollut, etta olisin unohtanut rasvata nenani. Waltteri meinaan unohti ja naama loistaa nyt kokonaisuudessaan kirkkaan punaisena.

Reenit on kulkenut mukavasti. Viime viikolle kertyi 32,5 tuntia. Pidin viime viikolla yhden lepopaivan, mika tiputti kokonaismaaraa. Tulevalle viikolle yritan nostaa tunteja hieman. Tai se tulee varmasti onnistumaan, koska en ajatellut talla viikolla pitaa lepopaivaa. Viime viikolla pidin yhden lepopaivan, koska olin aivan tiltissa viiden raskaan ajopaivan jalkeen. Uimassa kavin palauttelemassa silloin, mutta vain reilut kolme kilsaa.

Saa on ollut taalla hieno, vaikkakin joku paiva satoi. Ajoimme silloin kuitenkin 130 kilometria.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *