26.07.2009

Moikka!

Rata SM-kisat on tältä vuodelta osittain käyty. Tänä viikonloppuna käytiin 500 metrin, eräajon ja kolmen kilometrin takaa-ajon taistelut. (Ensi viikonloppuna menen vielä ajamaan 10 kilometrin linja-ajon.) 500metri ei nähtävästi ole vieläkään lajini, koska ei riitä lähtönopeutta. Sijani oli viides. Ihan ok, sillä olen ajanut sen tänä vuonna kerran aikaisemmin.

Eräajon lentävällä 200 metrillä meno oli toista, sillä sijoituin toiseksi ihan kelpo ajallakin(huom. olen kerran elämässäni ajanut lentävän 200metrin Turun velolla.) Sain välieriin parikseni Virvan Kosken ja tiesin, että hänen päihittäminen olisi vaikeaa. Avasin kirin noin 300m ennen maalia, mutta kokemuuttani annoin suoran tilan Virvalle ja hän pääsi kuittaamaan ohitseni. Ajoin vielä keräilyerän, mutta jouduin ajamaan sen meidän Waltterin pyörällä, joten ajelin sen vain maaliin.

Kolmosella ajoimmen aamulla ensin välierät ja kaksi parasta pääsi illan finaaliin taistelemaan kultamitalista. Sijoituin toiseksi ja sain vastaani Terhi Salmenojan. Jäin aamun ajossa jo reilut viisi sekuntia, joten peli oli sillä jo aika selvä. Yritin kuitenkin laittaa illan finaalissa hanttiin ja ihan hyvin se onnistuikin puolet matkasta. Näin kuitenkin, että jään ja jään lopussa ja annoin jo viimeisellä kierroksella periksi.

Päivä oli todella hieno ja oli kiva taas kokeilla rajojaan itselleen omituisemmassa lajissa.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *