27.03.2013


Hola,
viimeksi kirjoitin kuinka kausi sujui ja nyt aionkin kirjoittaa, miten kauteen 2013 valmistuminen on sujunut ja mikä on yleinen fiilis.
HOLA!
Sairastin aika paljon syksyn mittaan, mutta joulukuun matka Kanarialle Jarnon kanssa sai D-vitamiinit kropassa täyttymään ja enpä ole ainakaan tähän päivään asti sairastellut pahemmin. Täytyy sanoa, että 4,5 viikon reissu oli mitä parhain. Tuli treenattua paljon, mutta ”järkevästi”. 125 tuntia tuli jonkun sortin liikuntaa harrastettua plus surkeat venyttelyt ja jumpat päälle. Määrä on yleisesti ihmetyttänyt muita, mutta jos pahempaa väsymystä ei ole havaittavissa niin miksi ei treenaisi paljon. Kelitkin olivat 99 % kohdallaan ja rusketusta tuli santsattua reippaasti käsivarsiin ja jalkoihin. Pisamatkin pääsivät kukkimaan taas synkän syksyn jälkeen.
Kotiin palattuani otin rennosti 2,5viikon ajan, koska matka Espanjan Torremolinokseen oli alkamassa. Hain viime syksynä jälkihaussa vaihtoon tänne Espanjan peräreikään, kun kerran paikkoja oli vielä vapaana. Sainkin paikan ja täällähän sitä ollaan vielä Karoliinan kanssa kuukauden verran. Asun keskustasta reilu kilometrin päässä täällä ”maalla” El Pinarin mäessä. Kämppä on kolmio ja tilaa on. Puhtaanapitopalvelua kyllä joskus tarvittaisiin tiskien puolella, kun kumpikin välttelee kyseistä toimenpidettä kuin ruttoa. Päivät muuten täyttyvät lähinnä treeneistä ja töistä.
Karoliina ja minä vetämässä vesijumppaa tai okei alottassa vetämään.

Jarno ottamassa jalkahoitoa kyläillessään täällä Torremolinoksessa.
Pyörittelylenkillä tapasin muutaman kaverin..

Hyvin on kuitenkin harrastustani täällä ymmärretty ja sain 10 päivän matkan Kanarialle perhettäni katsomaan. Pyöräkin oli tietysti mukana, tosi tällä kertaa aika-ajopyörän muodossa. Siitä pikkasen aluksi kitisinkin, että miten sillä jaksaa nontriatleetti pitkiä lenkkejä ajaa. Onnekseni huomasin, että hyvinhän tuo Apina sopi persuksen alle. Tehot kuitenkin olivat noin 10päivän avain asemassa. En tiedä koska viimeksi olisin odottanut matkaa turistihelvettiin noin paljon kuin tuolle reissulle. Reissu olikin kokonaisuudessaan ihan mahtava, eikä pahempia perhekonfliktejakaan muutaman kymmenen neliön hotellihuoneessa tullut. Vai koti-ikäväkö tässä alkaa vaivata vai kultaako aika muistoja?

Kanarian maisemaa.

Anna Käläviältä ja isä menossa valoittamaan Las Nievesia.
Harmittaa kyllä vietävästi, että en ole saanut aikaiseksi kirjoitella mitään tänne. Koulutehtävätkin jäävät aina viimeisille päiville roikkumaan kirjoitusmotivaation puutteessa, joten miten sitä jaksaisi tänne enää kirjoittaa, pff.  Olisi ollut kiva jo näinä kahtena kuukautena kirjoittaa yleisesti miten vaihtoaika on sujunut ja että miten se terveydenhuolto täällä Espanjassa pelaa tai miten suomalainen lapsi/työssäkäyvä/eläkeläinen täällä tarvitsee elääkseen tai vaikka miten Espanjan suuri työttömyysprosentti näkyy katukuvassa. Meillä opiskelijoilla, kun ei tarvitse olla kuin vakuutukset kunnossa ja pientä kielitaitoa niin homma pelaa. Onhan tässä vielä tietenkin kuukausi aikaa ja suunta kirjoittamiselleni ei ole kuin ylöspäin, ollut jo vuosia, heh.
 Tuli eilen käytyä pääsiäiskulkuettakin katsomassa.
 
Mutta muuten kai kuuluu ihan hyvää. Perjantaina lähden käymään Mallorcalla, kun siellä ei ole koskaan tullut käytyä. Epäilen vähän, että ei se turistihelvetille pärjää ikinä. 
Yhdistystoiminta on muuten perseestä, ehkä siitä myöhemmin, heh.
 Lukiossa opiskeleville lukijoille vinkiksi, että täällä on myös suomalainen lukio, johon voi mennä opiskelemaan. Vaikka vain yhdeksi jaksoksi jos haluaa vaikka pidentää kesää tai tulla keväällä treenaamaan vähän paremmissa olosuhteissa kuin Suomessa tai jos oma lukio jostain syystä tökkii tällä hetkellä.
Hasta luego seuraavaan kertaan toivoo mä.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *