27.04.2009

Moi!!

GP Roeselare on ajettu maaliin asti. Ette uskokaan kuinka hieno päivä eilen oli ! Ainakin sen jälkeen, kun pääsin maaliin.

Aamulla herätessäni ajattelin vain, että tänään ei ole minun päivä. Jalat tuntuivat ihan puutukeilta ja olivathan ne, ensimmäisen tunnin ajan startin tapahduttua. Ajaminen oli muutenkin todella hektistä ja sai ajella koko ajan kädet jarruilla. Jalat alkoivat kuitenkin tuntua enemmän kuin omilta ensimmäisen mäen jälkeen. Otin kuitenkin varmaksi ensimmäisen pitkän nousun ja menin kärkeen. Ajoin omaa vauhtia ja silti pysyin kohtalaisesti muiden mukana. Seuraavalla rundilla ajoimmee myös Kemmelbergin(sellanen kiva mukulakiviylämäki, tykkäisitte ihan varmasti kokeilla) päälle. Olin kyllä aivan kuollut sen noustuani, mutta palauduin yllättävän nopeasti ja kisa pystyi jatkumaan. Olin siinä vaiheessa jo niin helpottunut, että päätin ajaa maaliin, vaikka henki olisi mennyt. Niin teinkin ja todella väsyneistä jaloista huolimatta pystyin ottamaan lopusta melkein kaiken irti. Olin massakirissä kahdeksas (facebookissa virhe, pahoittelen), joka oikeuttaa saamaan UCI:n pisteitä !

Tulokset:

http://www.prijsstadroeselare.be/eng/index.php?pagina=home

ja jos ylemmästä ei löydy niin alemmasta ainakin

http://www.cyclingnews.nu/uitslagen/2009/RoeselareElite26-04-2009.pdf

ja huom. kisaan lähti noin -/+ 160 ajuria ja 68 pääsi pääjoukossa maaliin, joten voitte kuvitella, että ei ollut helppo kisa !

Seuraavaksi tiimimme lähtee Tsekkeihin/Puolaan keskiviikko yönä. Vuorossa olisi Gracia Orlova niminen etappiajo. Pitäisi siis istua autossa 1400 kilometriä. Se on paljon se.

Infoa kisasta:

http://www.gracia-orlova.cz/index.php?id=0&ln=en

ja tässä lähtölistat, jestas taas, mitä nimiä !

http://www.gracia-orlova.cz/index.php?id=4&ln=en

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *