28.03.2008

Tänään on pyöräilykausi aloitettu uudestaan kolmen tunnin maantielenkillä. Vetoapuna minulla oli suomalaisvahvistus Turusta, joka on varmasti huomisenkin lenkillä kuvioissa. Vanha Trek pyöräni meni harmikseni tuusan nuuskaksi kolarissa ja ”jouduin” ajelemaan lenkkini Primorosson cyclopyörällä, joka oli muunneltu kiekkojen suhteen maantiepyöräksi. Itse pyörässä ei ollut mitään vikaa, mutta taisin kolarissa reväyttää selkäni ja pitkä ajoasento pyörässä ei tehnyt ollenkaa hyvää sen parantumiseksi. Menen huomenna paikalliselle fysioterapeutille tarkistuttamaan selkäni varmuuden vuoksi.

Ajamiseni ei kuitenkaan vaikuttanut solisluuhuni tai haavaan ollenkaan. Vain kädessäni tuntui pieniä hermonykähdyksiä ajon aikana, mutta niistäkin varmasti selvitään ajan kuluessa. Itse ajo tuntui aika takkuiselta, mutta toivon, että kun pääsen ”taas” ajamaan kisoja maksimivoimat löytyisivät ja sykkeet tippuisivat pk-lenkeillä huomattavasti.

Tämän päiväisen lenkin jälkeen palautin hiilihydraattivararostoni leivillä, joihon lisäsin päälle mansikkahilloa tai suklaavoita. Namnam, niitä leipiä ei kuitenkaa tulisi syödä kuin rankan ja pitkän lenkin jälkeen. Nälkäni kuitenkin poistin kunnon rualla, että kyllä minä täällä ruokaa saan.:)

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *