28.12.2009

Heipsan pitkästä aikaa!

Lähdimme perheemme kanssa 18.12 viettämään joulua Lapin Luostoon. Joulu sujuih hiihdellen, syöden ja oleilusta nautiskellen. Poikaystävänikin oli mukana ensimmäiset viisi päivää, jonka jälkeen hän matkusti oman perheensä luo viettämään joulua. Joulu’leiri’ meni flunssan jälkeen ihan hyvin. Levin kilometrilukuihin en kyllä päässyt, koska Luoston maasto oli minusta paljon rankempaa kuin Levillä.

Porissakin olen käynyt hiihtämässä kolme kertaa tulomme jälkeen. Täällä tosin on ollut hieman vähemmän pakkasta, mutta tuuli on aivan eri luokkaa kuin Lapissa. Jos täällä olisi 20 astetta pakkasta niin ulos ei uskaltaisi tuulen takia edes mennä. Voi melkein jäätyä pystyyn, hyrr. Tosin tänään oli jo plussakeli, eikä suksi pitänyt perinteisellä yhtään..

Nyt odotellaan uutta vuotta ja uusia kujeita!

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *