29.08.2008

Zau!

Pari viikkoa Suomessa on mennyt ja aika on lentänyt kuin siivillä. Kelitkin ovat olleet suhteellisen hyvät. Kävin viime viikonloppuna (lauantaina) Hämeenlinnassakin ajamassa 30kilometrin aika-ajon. Meno ei ollut kyllä kesän parasta nähnytkään. Ohjeeksi sain vain, että täysillä ajat koko matkan. Hyydyin jo kymmenen kilometrin jälkeen ja maaliin oli tuskaiset 20 kilometriä. Olin siis toinen häviten Annelle melkein kaksi minuuttia. On tainnut pieni notkahdus kunnossa tapahtua alaspäin..

Sunnuntaina käytiin ajamassa porukkalenkkiä kopilla. Oli upea keli ja porukkaa kopille ilmestyi jopa 17 ajuria! 14okilsaa ajeltiin hieman yli neljässä tunnissa.

Viime viikko meni muuten vain koulua ja treenejä käydessä. Eilen osallistuin viimeiseen maantiecup-osakilpailuun Porissa. Satakunta-ajojen reitti kulki Lavia Harjunpää väliä. Oli kiva ajaa edes yksi kisa miesten kanssa. Kisa sujui muuten malliikkaasti, mutta pari kertaa tarvitsi ärjähtää taakspäin vilkuilijoille, että eivät heiluisi kuin leppäkeihäät. Olin koko pääjoukon kuudes ja omassa sarjassa ylitin maaliviivan ensimmäisenä.

Tänään käytiin taas ajelemassa pikkasen lenkkiä. Kopille ilmestyi yhdeksän ajuria, joista yksi jatkoi mettäpoluille muiden lähtiessä Luviaan. Ajoa kertyi tänään 120 kilometriä neljässä tunnissa. Mukava viikonloppu kerta kaikkiaan. Kunhan vielä jaksaisi koulukirjoja selailla ennen nukkumaan menoa..

ps. teksti kirjoitettu 31pv, vaikka otsikossa lukeekin 29..

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *