30.09.2008

Moi,

kirjoittamisestani on kulunut pieni tovi. Syyksi voin laittaa ylioppilaskirjoitukset ja ylimenokauden eli offseasonin. En ole ajatellut pyöräilyä pariin viikkoon ollenkaan vaan muita asioita kuten niihin ylppäreihin. Nyt on kuitenkin treenit taas lähteneet käyntiin hyvin levänneenä.

Uusin asia, mikä tuo mielenkiintoa treeneihini on uusi valmentaja. Antti Hagqvist on lupautunut tekemään minulle harjoituksia. Se on tällä hetkellä minulle välttämätöntä, jotta pääsisin seuraavalle tasolle pyöräilyn parissa. Joitakin harjoituksia on jo toteutettukin!

Tänään kävin maastossa ajelemassa maastiksella ja juoksemassa. Samalla kävin hakemassa poliisilaitokselta ajokorttini kuivumasta, kun se sinne vahingossa päätyi kuukausi sitten. Odotan tätä viikkoa innolla, sillä meidän pihalle on kurvaamassa uusi pyörätuttavuus eli cyclopyörä! Laitan siitä sitten kuvia, kun se tänne ehtii saapua.

Toivotan kaikille mielenkiintoisia treenejä ja menestystä syksylle!:) Minäkin koitan jauhaa ja ilmoittelen välissä, että miten on mennyt..

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *