Aamu- ja yöjuoksuista

Neljäs treeniviikko – ehkä paras treeniviikko. Nyt puhutaan siis toissaviikosta, joten tämä postaus tulee ehkä viikon myöhässä, mutta mielestäni on aina kivaa muistella menneitä, huikeita juttuja. Tiesin jo ennen sen viikon alkua, että silloin minulla on vihdoin aikaa treenata ja tehdä työpäivän jälkeen ihan mitä vain, eikä ainakaan tarvitsisi istua koneella.

kuva 1

Alkuviikko meni salilla ja juoksulla ja jo torstaina oli 80% viikon treeniohjelmasta täynnä. Oli superfiilis olla salilla energiaa täynnä torstaiaamuna.

Huikein juttu koko viikolla oli kuitenkin Tough Viking -kilpailu, johon osallistuin työkaverini kanssa. Kaiken kaikkiaan, kun tuota kyseistä kisaa ajattelee, niin onhan siinä aika inhottavia juttuja – taklausta, jäätä, uimista, sukeltamista, mutaa, piikkilankaa ja mitä vielä.

Itse päädyin kyseiseen kisaan sillä, että kun vaihdoin keväällä työpaikkaa, muutama viikko uudessa työpaikassa ja uusi kollegani alkoi puhua kyseisestä kisasta. Siinä kohtaa pidin vielä vahtavasti pystyssä hurjaa bad ass -treenaaja imagoani enkä voinut kieltäytyä. Kun syyskuun ensimmäinen viikonloppu läheni, niin johan minua alkoi hirvittää koko Tough Viking -touhu. Yöunet meni ja olin varma, että kuolen.

kuva 2

Mutta – viikko sitten lauantai oli yksi kesän siisteimmistä päivistä! Aurinko paistoi ja vedimme 12 kilometrin lenkin ja 15 estettä leppoisaan 1,5 tunnin aikaan. Olimme heti ensimmäisessä lähtöryhmässä, joten sitten oli vielä koko upea päivä aikaa fiilistellä ja hymyssä suin sitä mentiinkin. Voi vielä huoletta puhua kesän viimeisistä päivistä, koska loppupäivän vietin pihalla t-paidassa ja shortseissa.

kuva 5

kuva 3

Tough Vikingin jälkeen meillä oli vielä Ny reenataan -lukijatreenit Esportilla – putkirullailu teki niin hyvää rankan aamupäivän jälkeen! Illalla päädyimme vielä tyttöjen kanssa sushin ja viinin kautta yöhön. Jussi nimesi minut tuhannen tarinan naiseksi – saatiin vähän lisää jutun juurta taas lauantain pikkutunneilta.

kuva 4

Elämässä on tärkeintä tasapaino: mikäli mielii yöjuoksulle, tulee pitää huolta myös aamujuoksuista.

Kirjoittaja on 27-vuotias markkinoinnin ja median ammattilainen, jolla on pilke silmäkulmassa niin treenatessa kuin siitä raportoidessakin.

Avainsanat: , , , , ,

Anne Teräväinen

Anne Teräväinen

Anne on 27-vuotias markkinoinnin ammattilainen, joka treenaa Fitlandian opeilla kohti parempaa kuntoa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *