Babywod #001

Voima aloitti tällä viikolla ensimmäisen harrastuksensa. Käydään Taito Liikuttaa -vauvajumpassa tiistai aamupäivisin Valveella. Kyykkyjä ja nostoja vauva sylissä ja vähän lihaskuntoa. Oli kyllä ihan mukavaa, vaikka en mikään musiikkiryhmäliikunnan rakastaja olekaan. Ihania vauvoja sali täynnä ja Voima tykkäsi kyllä heilumisesta.

Ajattelin myös aktivoitua kunnolla nyt niin trendikkäästä vloggaamisesta. Videoita alkaa siis tippua omalle Youtube kanavalleni. Löytyy nimellä Hanna Uusitalo. Siellä onkin jo aikaisemmin pääasiassa treenivideoita ladattuna, mutta nyt alkaa tadaa: Voiman babywodit! Laitetaan Voima jumppaamaan ja heti eka kerralla myös äiti laulamaan julkisesti.

Babywod #001 on laululeikki OTM10 eli toista laulu ja leikki kymmenen minuutin ajan jokaisella alkavalla minuutilla. Yksi suoritus kestää noin 15 sekuntia, eli lepoajaksi jää noin 45 sekuntia.

”Kädet ylös, kädet alas, kädet sivulle.

Ensin mennään kyykkyyn, sitten noustaan ylös.

Kädet ylös, kädet alas, kädet sivulle.” 

Tässä wodissa Voima tekee siis kehonpainolla olkapääjumppaa ja kyykkyjä.

Muistathan tehdä oman ja vauvan päivän kunnon mukaan. Jos itkettää kovasti, niin kannattaa ehkä lopettaa tai jättää joku minuutti välistä. Myöskään oksennuspisteeseen asti ei ole tarkoitus vetää, vaikka se ehkä joidenkin mielestä crossfitiin kuuluu.

Tässä vielä videolla babywod #001

Tilaa kanavani Youtubessa, seuraa Facebookissa ja Instagramissa tili löytyy nimellä armasmainio.

Avainsanat: , , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *