BATTLE OF JKL

CrossFit 40100 järjestää Battle of Jyväskylä kilpailun 17.1.2015

Kilpailuun haluaville järjestetään avoimet karsinnat, joiden karsintalaji on nyt julkaistu ja tulokset pitää olla syötettynä 3.12. Karsinnan 24 parasta, eli 12 naista ja 12 miestä pääsee mukaan kilpailuun. Naisia oli ilmoittautunut mukaan karsintaan 28, eli ei kovin montaa, mutta siis vain 1/3 näistä saa paikan kisaan, joten onnistua pitää.

Ilmoittauduin mukaan karsintaan ja tein eilen oman suorituksen. Meidän salilta karsinnat tekee 3 miestä ja 4 naista. Karsintoihin on  aina mukavampi osallistua, kun saa muitakin tekemään suorituksen yhtäaikaa. Eilen vedettiin laji läpi Riian ja Katan kanssa.

Tässä video karsintalajiin:

Laji koostuu kolmesta eri osiosta, jotka tulee suorittaa putkeen annetusta järjestyksessä. Käytössä on yksi tanko ja kokonaiskesto on 22minuuttia.

Osio 1

5min amrap:

5 power cleans 70/45kg

5 Burbee over bar

 

1min rest

 

Osio 2

5 minutes to establish 1RM in squat clean

 

1min rest

 

Osio 3

10 min amrap:

10 pull ups

10 shoulder to overhead 50/35kg

30 double unders

 

En ollut mitenkään erityisen innoissani, että tuli noin paljon rinnallevetoja, sekä ykkös- että kakkososiossa. Tuo kakkososion ykkösmaksimin hakeminen jännitti, koska se tuli siis mennä suoraan kyykkyyn. Raakarive+etukyykky-yhdistelmät eivät olleet sallittuja. Minuutin lepo oli todella lyhyt osioiden välissä. Toisaalta ajattelin tämän olevan erittäin hyvää treeniä juuri minulle. Sopivan haastavaa perustekemistä, jossa vaaditaan sekä tekniikkaa, että kuntoa.

Miten meni?

Osio 1: Sain tehtyä aina kaikki rivet putkeen tangosta irroittamatta, mistä olin tyytyväinen. En tiedä sitten painoiko tuo liikaa burbeisiin, koska tuntui että niissä oli jalat aivan poikki ja ne tuli todella hitaasti. Tulos: 6kierrosta+9reps eli 69reps

Osio 2: Otin ennen karsintaa lämmöissä 60kg asti ja olin ajatellut sitä aloituspainoksi. Latasin sitten kuitenkin tankoon suoraan tavoitteeni 65kg ja ajattelin, että se on vain pakko ottaa. Pidin kuitenkin vähän pidemmän tauon ennen kuin aloitin tämän osion, eli tuon minuutin lisäksi huilasin vielä toisenkin minuutin. 65kg oli vaikea ja tuli vähän toispuoleisesti ja hitaasti, mutta kuitenkin sallitusti, eli meni kyykkyyn. Laitoin 70kg ja se tuli helpommin ja olin siihen jo niin tyytyväinen, että päätin heti etten yritä edes enempää, vaan alan keskittyä kolmanteen osioon. Aikaa olisi ollut vielä kaksi minuuttia. En tiedä oliko tämä virhe, mutta jotenkin tuntui että tuo 70kg oli jo itselle sellainen onnistuminen että se riitti.

Osio 3: Ekat 10 leukaa meni putkeen, samoin ekat STOHit, taisi mennä tuplatkin. Sitten loput olikin taas sellaista taistelua, että toivoi vain ajan kuluvan nopeasti. Pidin aivan liikaa taukoja, mutta olin vain aivan poikki. STOHeissa sain neljä no-reppiä kun en ojentanut lantiota suoraksi. Kyllä tuolla 35kg pitäisi saada 10 putkeen, mutta taisin tehdä ensimmäistä kierrosta lukuun ottamatta ne 5+5. Tuplatkaan eivät enää kulkeneet, vaan ne tuli ehkä noin kolmessa osassa. Kauhia jumppa, mutta tulipahan tehtyä. Tulos: 4kierrosta+14reps eli 214reps

Karsinnantuloksia voi seurata täältä:

http://compete.wodconnect.com/battle-of-jyvaskyla-karsinta?category=Naiset

-hanna-

 

 

 

 

 

Avainsanat: ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *