”Begin at the beginning”, the king said gravely

Nostelin tässä eräänä päivänä puntteja muina naisina punttisalilla ja mielessäni kirosin sarjapainojen hidasta kehitystä. ”En taida olla enää ihan nuori”, tuumailin. Samassa tajusin, että täytän kesällä 2013, siis reilun vuoden päästä kolmekymmentä (30!) vuotta. Koska tästä ei eittämättä ainakaan nuorruta ja vetreydytä, totesin, että lienee parasta pyrkiä mahdollisimman kovaan kuntoon NYT HETI, kun se ehkä vielä suhteellisen tuskattomasti käy. Koska olen sukupolveni tyypillinen edustaja, haluan tietysti jakaa tämänkin kokemuksen internetissä, ja mikäs tarkoitukseen sen paremmin sopii kuin blogi, olenhan vuodesta 2006 kirjoittanut enemmän tai vähemmän säännöllisesti jonkinlaista blogia. Siksi siis Mahdollisia sivuvaikutuksia.

Tämän blogin tarkoituksena on toimia itseni kirittäjänä, virtuaalisena mellastuskenttänä, kätevästi löydettävänä muistikirjana ja treeniarkistona (hukkaan aina treenivihkoni), areenana pohtia ruumiinkulttuuria, urheilun, ravitsemuksen ja fyysisten harjoitteiden maailmaa ja toivottavasti myös herättää myös jonkinlaista keskustelua.

Tämä EI OLE laihdutusblogi, sillä en halua laihtua. Haluan olla teräksisessä fyysisessä kunnossa, tai ainakin vahvempi, kestävämpi ja sukkelampi kuin nyt olen. Sen sijaan en aio juurikaan vaivata päätäni vaa’an lukemilla, en pyri maksimaaliseen lihaserottuvuuteen tai minkään valtakunnan missikisoihin. Tämä ei myöskään ole ruokablogi, mutta aion kyllä silloin tällöin postailla tänne ruokaohjeitakin (nam, ruokaa!). Kirjoja ja kaikkea niihin liittyvä käsittelen ensi sijassa Kolmannella linjalla, mutta pidän oikeutenani puida myös täällä aihepiiriin sopivaa kirjallisuutta.

Tässäpä siis esipuhe. Seuraavassa jaksossa tutustumme lähtötilanteeseen, esittelemme allekirjoittaneen strategisia mittoja, suorituksia ja mahdollisia tavoitteita, sekä opimme, miksi juuri nyt oli aika perustaa tämä virtuaalinen leikkikenttä. Tulevaisuudessa näette täällä myös kuvia! Ooh!

Avainsanat:

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *