Belgiassa vol3.

Jalat on nyt täyttä jumia. Hitto, kun piti yrittää jokaisen irtioton perään, tai ei nyt ihan, mutta melkein. Loppusijoitus kuitenkin 17. Siitä on hyvä joskus ehkä parantaa. (->huomisen tavoite.) Kisaan starttasi 62 ajajaa, 22 keskeytti ja 40 ajoi maaliin. 22 kuulosti aika hurjalta minun korvissa. Vai? Keli oli ennen starttia hyvin vaihteleva, satoi vettä ja paistoi aurinko. Pilvet kuitenkin osuivat kisan ajaksi kohdalleen. Kisan aikana ei satanut, mutta ennen starttia ja maalin jälkeen satoi kaatamalla. Ei tarvinnut paljon käydä suihkussa. No kyllä mä nyt oikeesti kävin, oli sen verran vilponen olo. Naisille onneksi on edes järjestetty suihkumahdollisuus, mutta miehille suurimmaksi osaksi ei. Pari pulloa vettä keholle, niin pesu on siinä. (Kuulin vaan juttua, en oo livenä nähnyt.) Pesutilat kuitenkin jäivät hyvin mieleen.:D

Kisasta en kuitenkaan voi muuta sanoa kuin, että näitä lisää!! Oli aivan mahtavaa! Fiilis kisassa ja ulkopuolella kisaa oli aivan mahtava. Suosittelen.

Nyt venyttelemään ja nukkumaan huomista kisaa varten.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *