belgiassa vol4.

Hmm, tämän päivän kisa minun osalta meni hyvin. Olin irtiotoissa ja vedin porukkaa kiinni, loppukiri jäi taas vähän vaisummaksi. Olin 24. Kisaan lähti 79 ajajaa ja 59 saapui maaliin. Matka oli n. 90 kilmetriä. Päivän sanonta kisassa oli tänään:”Kissa ja hiiri leikki.” Tai miten sen nyt ottaa. Sää oli aurinkoinen ja kaunis. Ehkä jopa liiankin. Vaistosin pientä nestehukkaa kisan jälkeen. Mahaan koski.

Eilen minut saatiin vakuuttuneeksi, että ei tiimi ole merkittävän tärkeä näissä Belgiankaan kisoissa. Tänään kyllä huomasin, että kylläpäs se vaan on. Puolet matkasta kaksi naista olivat irti, ja saman tallin ajajat menivät toppuuttelemaan vauhtia kärkeen, että irtiottoa ei ajettaisi kiinni. Toiseksi viimeisellä kierroksella kuitenkin saavutimme irtioton. (Ensi kerralla, kun matkustan Belgiaan, niin pääsen Lotto-tiimiin ajamaan. Eiköhän sillon homma ala pelittämään. Toivon ainakin niin.)

Aika jännää touhua tämä pyöräily. Kesken matkan aloin miettimään, että on tämä kivaa puuhaa! Aah, sitä vauhdin huumaa, mitä sain tänäänkin kokea. Ja ne kurvit, NAM!

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *