Belgiassa vol5.

Kastuin tänään, vaikka tarkoituksena oli tehdä vain tunnin lenkki. Joudun pesemään pyörän, ei mun suosikki hommia. Jalat tuntuivat kohtalaisen hyviltä, huomenna viimeinen kisa, täytyy parantaa sijoitusta. Pakko. Vaikka pakko ei ole kuin kuolla.

Tänään aamulla sain nukkua niin pitkään kuin halusin. Ei herätyskelloa eikä kysymyksiä, että olenko jo hereillä. No heräsin kuitenkin 9.05. On se kurjaa. Yritin katsoa elokuvaa Hitleristä, mutta väsyin aika nopeasti ja nukuin tunnin ”aamu-unet” (11-12).

Äsken vilkaisin pyöräilyn Belgian-mestaruus tuloksia, jotka käytiin jo pari viikkoa sitten, vai viikko sitten? Voitin eilen kolmanneksi ja neljänneksi tulleen. Voittaja ja toiseksi tullut eivät olleet listoilla. Harmi. Mutta siis ei se kärki nyt niin kaukana olekkaan? Vai?

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *