BoxBattle kisat: lajit 6 ja 7

Laji 6:

8minuutin AMRAP
– 8 burbees over the bar (tangon yli burbeet)
– 8 power snatch (raaka tempaus), miesten paino 40kg / naisten paino 25kg

Mies ja nainen suorittavat vuorotellen yhden kierroksen eli toinen tekee 8 burbeeta ja 8 tempausta ja sitten vaihto.

Laji 7:

8minuutin AMRAP
– 8 toes to bar (varpaat tankoon)
– 8 KBS (kahvakuulaheilautus), miehet 32kg / naiset 24kg

Mies ja nainen suorittavat vuorotellen yhden kierroksen eli toinen tekee 8 toes to baria ja 8 swingiä ja sitten vaihto.

Tässä piti siis päättää millä pareilla lähdetään tekemään. Päätös oli helppo. En luottanut omiin toes to bareihin ja tempauksessa oli sen verran kevyt paino, että uskoin siitä selviäväni. Jenni olisi kyllä selvittänyt molemmat lajit, mutta tuo laji 7 oli mielestäni vaativampi ja oli erittäin hyvä päätös jakaa lajit näin. Samoin Jannen ja Matin jako meni kyllä nappiin. Janne teki minun kanssa tuon lajin 6 ja Matti siis Jennin kanssa lajin 7.

Finaalipaikka oli niin lähellä jos onnistuttaisiin näissä lajeissa. Tiedettiin se ja jännitystä oli, mutta se oli ihan superhyvää jännitystä.


Kun toista jännittää, toinen rauhoittaa
Nyt tehdään niin, että ollaan finaalissa!

3-2-1-GO!
Laji oli mukava, 8+8 toistoa ei ole paljon ja sitten sai hetken huilata. Olen melko hidas tekemään burbeita, mutta nämä tangon yli tehtävät ovat helpompia kun niissä ei tarvitse ojentaa lantiota. Tempauksetkin meni putkeen. Vauhtia olisi vain saanut olla vielä lisää, koska olimme tässä lajissa sijalla 10. Muutama toisto olisi pitänyt pystyä vielä parantamaan, sijalle 6. tulleet saivat vain 4 toistoa enemmän, joten tasaista oli.Jennillä ei paljon kuula paina

Vaffa-Matti – lempinimensä mittainen mies

 Lajissa 7 sitten vetivätkin Jenni ja Matti ihan huikean setin tullen jaetulle kakkostilalle. Tahti oli aivan jäätävä ja oli niin älytöntä kannustaa ja katsoa siinä vieressä kun tossut tärähteli toisto toisen jälkeen tankoon ja painava kuula heilahti vauhdilla ylös-alas. Se oli siinä: Me ollaan niin finaalissa!

Hennalle ISO kiitos kuvista!

Avainsanat: , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *