Bring your daughter… to the slaughter

Jatketaan crossfit-jaaritteluilla. Ajattelin tässä nyt huvikseni jakaa kanssanne yhden WODi (älkää peljätkö, en aio jok’ikistä tänne raapustella).

Eilinen, Iron Maidenin kappaleen mukaan nimetty WODi olikin oikein viimeisen päälle lystiä hauskaa (no, tämä oli vitsi, jos joku ei tajunnut). Hupailu koostui kahdesta osasta, preludista ja varsinaisesta WODIsta, tällaisista:

PRELUDE WOD
12′ EMOTM
Even minute: 5 Hspu/ 10 Double unders/ 15 Air squat
Odd minute: 15 Air squat/ 10 Push ups/ 5 Pullups.

SLAUGHTER WOD
*For time:
20 Front squat (45/25)
20 Push jerk
20 Sdhp
20 Thruster 
*max. 20 minuutissa, jokaisen alkavan minuutin alussa 5 yleisliikettä
 

Olin kyl kieltämättä ihan et ”por favor!”    


 Toisin sanoen alkuun ensimmäiset 12 minuuttia jokaisella parillisella minuutilla 5 käsinseisontapunnerrusta, 10 double underia ja 15 kyykkyä, jokaisella parittomalla minuutilla 15 kyykkyä, 10 punnerrusta ja 5 leuanvetoa. Morjens. Selvisin hengissä, vaikka en kyllä ensimmäisten kolmen tai neljän minuutin jälkeen ehtinytkään tehdä minuutteja loppuun.

Kävi kuitenkin ilmi, että alkusoitto oli nimensä mukaisesti alkusoittoa. Noin nopeasti vilkaistuna etukyykkyä, pystypunnerrusta, sumo deadlift high pullia (mikähän tämä olisi suomeksi) ja thrusteria 20 kutakin ei kuulosta järin suurelta urakalta. Hauskaksi homman tekeekin se, että jokaisen minuutin alussa pistettiin painotanko sikseen ja tehtiin 5 yleisliikettä. Voin kertoa, että parikymmentäkin kiloa (skaalasin viisi kiloa alaspäin) alkaa painaa aika paljon, kun pohjalla on viitisenkymmentä yleisliikettä JA em. painonnostosuoritteita. Hyi.

Ehkä ensimmäistä kertaa luulin, että en joutuisin ihan oikeasti heittämään homman kesken, mutta jostain itsen uumenista löytyi kuin löytyikin sinniä viedä homma loppuun. Niinpä kellotin 15:52, enkä kuollut. Viimeiset viisi thrusteria olivat kuitenkin mahdollisesti teknisesti rumin räpellys, mitä painojen kanssa pusatessani olen saanut aikaan. Eivätkä viimeiset kolmisenkymmentä burpeetakaan tainneet ihan oppikirjaesimerkeiltä näyttää.

Tänään pidän lepopäivän ja parantelen yskää jalkapallon katsomisen merkeissä, mutta huomenna ja torstaina, jos köhä alkaa lievittää, palaan asiaan. Perjantaina lähdenkin muutaman päivän työmatkalle Valenciaan. Pakkaan reppuun lenkkarit, sillä kieltämättä hiukan haaveilen juoksulenkistä Välimeren rannalla.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *