CrossFit Pieksämäki

Vierailtiin tällä viikolla tiistaina CrossFit Pieksämäen salilla, jonne on matkaa meidän mökiltä noin 40km. Treeniohjelmassa luki mm. painonnostoa, wallballeja ja kahvakuulaa, joten Hankasalmen monitoimitalon kuntosali vaihtui oikeaan CrossFit boxiin. Lisäksi päivä oli sateinen ja ukkosti, joten maakuntamatkailu oli ihan paikallaan.

Pieksämäen sali löytyi helposti ja näytti heti ensi vilkaisulta erittäin toimivalta ja raikkaan vihreältä. CrossFit Pieksämäki on ollut toiminnassa noin vuoden ja saanut mukavasti harrastajia. Paikalla oli omistajien lisäksi muutamia treenaajia ja vieraat otettiin vastaan mielellään. Sali sijaitsee alueella, jossa tuntui olevan hyvinkin monenlaista teollisuuden toimijaa, joten työkoneiden äänet olivat välillä aikamoiset, varsinkin kun ovi on auki. Kaikki tarvittavat välineet treenaamiseen löytyi ja avoimesta nosto-ovesta pääsi sujuvasti myös ulos juoksemaan.

Tein seuraavanlaisen treenin:

A) Painonnosto: 1 x squat snatch, päivän max 10minuutin aikana.
Tein onnistuneet nostot 42,5kg ja 45kg ja yritin sitten kolmesti 47,5kg, mutta ei. En vain uskaltanut mennä alle. Varmuus oli kadoksissa ja tämä kyllä vei fiilistä matalaksi taas tempauksen suhteen.

B) Voima: 2RM Thruster lattiasta
35kg, 45kg, 50kg ja 55kg
Yritin vielä 60kg, mutta siinä arvelutti jo tuo rinnalle veto, joka kyllä tuli, mutta puhti oli jo pois, enkä saanut ensimmäistäkään thrusteria ylös.

C) Metcon AMRAP 15
200m run
30 KB Swing 16kg, kädet suoraksi ja pohja kohti kattoa yläasennossa
30 wall ball
Tulos: 3 kierrosta+juoksu+13 swing

Tosi mukava hikijumppa loppuun.

Treenin ajan lapset pelasivat hikipäässä pleikkarilla NHLää. Pikkuväen mielestäkin siis aivan loistopaikka. Kiitos myös kahvista!

Avainsanat: ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *