Erimoista kisailua

Finaalikisan tiimellyksessä. Tässä suoritetaan ensimmäistä käytännön tehtävää, jossa valikoitiin varusteet aloittelevalle talvijuoksijalle, josta olimme saaneet tietyt taustatiedot.

Finaalikisan tiimellyksessä.

Eilen kisailtiin taas vuosittaisessa valtakunnallisessa K-ryhmäläisten Mestarimyyjäfinaalissa. Tie finaaleihin käy keväisen koulutusputken ja tentin kautta, yksilöillä ensin semifinaaleihin (10 parasta) ja lopulta finaaleihin (3 parasta) ja joukkueilla suoraan alkukisasta finaaliin (3 parasta). Vuosi sitten voitin urheilulinjan yksilökisan, joten tänä vuonna en saanut hallitsevana mestarina osallistua ollenkaan yksilökisaan, mutta joukkuekisaan pääsin mukaan yhdessä kahden hienon työkaverin, Iikan ja Hannun, kanssa. Yksilöfinaalissa nähtiin tosin tänäkin vuonna voitokas T. Martikainen Intersport Koskikeskuksesta, joten sinänsä hyvä putki sai jatkoa.

 

Voittajajoukkue.

Kuvasta lienee helppo päätellä lopputulos.

Joukkuekisan finaalissa kilpailimme Järvenpään ja Lielahden Intersportien joukkueita vastaan. Finaalissa suoritettiin ensimmäisenä käytännön tehtävä, jossa valikoitiin varusteet talvijuoksuun harrastusta aloittelevalle miesjuoksijalle, josta olimme saimme taustatiedot, kuten pituus&paino, aiemman kengät kuluminen, vaivat/vammat, juoksualusta yms.. Toisessa tehtävässä eteemme tuotiin kuorivaatteita, joista piti ilman varsinaisia tuotetietoja tunnistaa kalvot, rakenteet ja käyttötarkoitus. Viimeisessä vaiheessa edessä olivat enää aina ärsyttävät monivalintatehtävät, joissa tuli tehtyä yksi harmittava kauneusvirhe, kun jokapäiväisessä työssä muuten niin aktiivisesti käytössä oleva tieto lentopallon ympärysmitasta oli jotenkin juuri finaalihetkellä kadonnut kaikilta kolmelta mielestä (hymiö). Voitimme kuitenkin finaalin pistein 19/20, Lielahti sijoittui toiseksi 16 pisteellä ja Järvenpää kolmanneksi 12 pisteellä.

 

Voittajajoukkue ja tyytyväinen kauppias.

Voittajajoukkue ja tyytyväinen kauppias.

On siis helppo todeta, että olen kirjaimellisesti Suomen ykkösurheilukaupassa töissä parhaiden ja osaavien työkavereiden keskellä. Itsestäni en tiedä, mutta molemmat joukkuekaverini ovat ainakin työssään juuri niin hyviä, kuin kisatulos antaa olettaa. Tästä oli helppo lähteä jonkun ruokakauppojen kisajoukkueen kannustussloganin varjolla #voitollayöhön.

p.s. Jos on mahdollisuus mennä katsomaan Jarkko Tamminen showta, suosittelen.

Avainsanat: , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *