GP-kilpailut

Uinnin GP-kilpailut oli viikonloppuna. Minun tavoite oli uida alle EM-kisarajan 100m sekauinnissa. Fiilis oli hyvä ja yritys alittaa aikaraja oli kelvollinen. Mokasin kuitenkin pahasti yhden käännöksen ja siihen tuhlasin liikaa aikaa. Jos olisin osannut kääntyä paremmin olisin ehkä pystynyt uimaan alle rajan. Olen tietenkin pettynyt kun en pääse lyhyenradan EM-kisoihin joulukuussa ja joudun katsomaan kisat telkkarista kotona. Mutta GP-kisoissa tapahtui paljon hyviä asioita ja fiilis kisoista on kuitenkin positiivinen.

Kohokohta nr 1.

bild 2

Oulun Uinnilla on taas viestijoukkue!!! Näistä kisoista saimme 2kpl 4. sijaa naisten viestijoukkueen kanssa. Meillä ei ole muutamaan vuoteen ollut porukkaa viestijoukkueeseen ja olen todella kaivannut sitä tunnetta mitä saa viestiuinneista. Vaikka ikähaitari meidän joukkueessa on aika suuri, oli ryhmähenki todella hyvä. Kaikki lähti taistelemaan ja tekemään parhaansa. Kuvassa on tiimipalaveri menossa ennen uintia.

Kohokohta nr 2
bild 1
Sain kirjoitella nimmareita meidän pikku-uimareille. Minusta on ihana olla esikuva näille nuorille uimareille. Toivottavasti osaan jakaa minun innostusta tästä lajista näille pienille. Ja toivottavasti ne saavat minusta hyvän esikuvan terveelliseen ja urheilulliseen elämäntyyliin. Vaikka ihan kaikista ei maailmanluokan urheilijoita tulisi, toivon että pystyn innoittamaan heidät liikkumaan ja urheilemaan ihan vaan sen takia että urheileminen on niin kauhean kivaa!

Avainsanat:

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *