Haastekisa

Valmentaja heitti haasteen meidän sprinttiuimari jätkille. Haaste on uida 200m perhosuinnin marraskuun lopussa pidetyissä kisoissa. (200m on todella pitkä matka sprintterille ja perhosuinti on kaikista uintityyleistä raskain, jos tekniikka ei pysy kasassa) Tietenkin minun piti sotkeutua mukaan kisaan. Jätkät on nopeita, mutta minä olen kestävämpi. 200m perhosessa voi hyytyä tosi pahasti viimeisellä 50m ja minun mahdollisuudet voittaa on siinä kun jätkät hyytyy. (en väitä etten itse hytyisi, mutta väitän etten hyydy niin pahasti kun jätkät). Haastekisa käydään Oulussa 31.11. Tulkaa katsomaan kuka vie kuningaskisan mestaruuden! :)

Pahimmat vastustajat:

Hyvällä säkällä ultrasprintteri ja rintauimari Sami pääsee armeijasta vapaalle silloin ja pystyy osallistumaan kisaan. Tässä voitte katsoa jätkän treenaamisia. On aika räjähtävä kaveri (hyytyy siis nopeasti): Sami Aaltomaa

Varma kisavastus on toinen räjähtävä jätkä, Adam.

Adam

Adamin paras matka on 50m perhosuinti. Tällä kaudella jätkä on jaksanut uida myös 100m perhosta maaliin asti, mutta 200perhosuintia hän ei ole koskaan uinut kisassa. Kerta se on ensimmäinen ja heti joutuu elämänsä pahimpaan kisaan. Kuinka noloa olis hävitä 12 vuotta vanhemmalle naiselle!!!

Mä niin voitan tän! :)Linda

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *