Harjoittelua Turun alueilla

Turun leirillä (20.4-22.4) tuli kokeiltua ensi kertaa tänä vuonna ratapyörää. Ajettavaksi sain punaisen ei minkään merkkisen pyörän. Lentävä 200m lähti aika napakasti ensi kertalaisna. Isä tuli voittettua, vaikka silläkin on niin sanottu läski-etu.;) 500 metriä ei ihan niin napakasti kuitenkaan lähtenyt, mutta sekin eka startti on kuitenkin aina joskus tehtävä.

Ratapyöräilyn lisäksi tuli kokeiltua BMX-pyöräilyä. En meinannut edes kaatua! Se oli koko leirin kovin saavutus multa, vaikka tupla V:lle hävisinki reippaasti. Meitä kävi myös pieni kuvausryhmä kuvaamassa telkkariin. Eli succiksen näkösiä pyöräilijöitä voi näkyä FST-kanavalta parin viikon päästä Sportsmagasinet ohjelmassa.

Viikonloppu kokonaisuudessaan oli huippu. Pitkästä aikaa näki vanhoja tuttuja ja sain vaihdella kaikki kuulumiset. Vaikka kilsoja ei viikonlopun aikana tullut, niin tehoja sitäkin enemmän. Varmasti hyvää treeniä kisoja ajatellen. Aina ei voi juntata pelkkää peruskestävyys treeniä, vaan täytyy myös muistaa tehdä hapottavia suorituksia.

Uusi parikin taisi syntyä viikonloppuna tähän maailmaan.;) Tai sen näkee ehkä seuraavissa kisoissa. Sitä odotellessa…..
http://www.tuulpyoraily.com/

Avainsanat:

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *