Hyvää joulua!

Joulun aika tarjoileekin tänä vuonna ihan roppakaupalla vapaa päiviä. Mikä parasta, ne ovat liki maailmanlaajuisia. Ainakaan oman koneen työsähköposti ei vingu moneen päivää, kun avaa koneen ihan muita asioita varten. Varsinkin jouluaattona saa vain olla. Koko päivä ilman työ- tai kouluasioita. Jos muuten joku joskus loukkaantuu siitä etten kysele, miten koulussa/töissä menee, niin se johtuu vain siitä että itse haluan välillä olla ihan kokonaisia päiviä ilman niitä. Eihän se nyt sinänsä haittaa että kysyy, vastaaja saa päättää kuinka paljon asiasta keskustellaan.

Opinnäytetyön naputtaminen kirjalliseen muodostelmaan on ollut tässä parin kuukauden juttu. Tuskailin pitkään opinnäytetyöni tuotososion, eli ohjelehden tekemisestä, kunnes tiistaina avasin tyhjän Word-sivun ja päätin että nyt se tehdään, ainakin runko. Aloin kirjoittamaan tyhjälle sivulle asioita joita haluan ohjelehdessä olevan, sitten avasin tyhjän Paintin, otin niin ikään mustekynän hiireen ja piirsin hahmon, joka juontaa ohjelehden sisällön. Ihan tosta vain: ei sen enempää luonnoksia, rytistettynä lattialle heiteltyjä aanelosia, kuin revittyjä hiuksiakaan. Illalla näytin ohimennen tuota piirtämääni hahmoa Samulle ja sain siitä positiivista palautetta, joskin pientä ihmetystä herätti graafisen lahjakkuuden peittely. Seuraavana yönä heräsin Samun nauruun, jonka lomassa hän sanoi ”sehän on ihan sun näköinen”, jostain syystä yhdistin sen lauseen tähän luomaani hahmoon. Nyt on opinnäytetyön raporttiosuus erittäin hyvällä mallilla ja ohjelehtikin puoliksi tehty. Tietenkin siihen tulee varmasti vielä paljon muutoksia, mutta pääpiirteittäin tiedän millainen siitä tulee.

Pakkaset ovat pakottaneet minutkin löytämään yhteiseloa trainerin kanssa. Itse sanon aina spinningissä ensikertalaisille että ainakin viisi kertaa täytyy spinningiä kokeilla, vasta sitten tietää suunnilleen mitä on tekemässä ja voi ihan oikean mielipiteen muodostaa. Nyt olen päättänyt antaa tuolle trainerille vastaavan viisi mahdollisuutta ja näyttääpä kovasti siltä että kaksi riitti, koska tänään meillä oli kolmannet yhteiset harjoitukset ja meillä oli ihan mukavaa. Tosin kaikenlaista siinäkin pitää virittää; tuuletin, musat korville ja ehdottomasti pitää olla leffa joka laittaa pyörimään. Virtuaalitraineri tosin saattaa mullistaa tämän seikan, mutta sitä en ole vielä päässyt koeajamaan, kun tuli vasta eilen.

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *