Ihanat kesät !

Heippa

Kesä on vihdoin  alkanut oikein kunnolla ja sitä myötä kesätreenitkin ovat lähteneet käyntiin. Salibandypelaajana parasta kesässä on kuitenki se, että nyt on myös aikaa tehdä kaikkea muuta! Vaikka kesätreenit vievät kalenterista paljon tilaa niin omatoimijaksolla voi päättää itse mihin aikaan treenaa, jolloin aikaa jää paljon muullekin elämälle. Kesä on aikaa, jolloin pystyy treenaamaan todella monipuolisesti, ja olen itse paljon vastuussa siitä mitä teen. Teen joka kesä lähes samoja treenejä, mutta ne ovat aina yhtä kivoja, koska ei niitä ole mahdollista kaudella oikein tehdä.

Omatoimiseen kesätreenijaksooni kuuluu mm. paljon salilla käyntiä ja lisävoiman hankkimista monipuolisesti. Salilla tykkään myös osallistua esim. spinningiin joka on todella hyvä treenimuoto ja jota suosittelen lämpimästi kaikille. Spinningissä pystyt tekemään juuri oman kroppasi mukaan töitä ja myös joka kerta pystyt vetämään itsesi ihan piippuun. Kesääni kuuluu myös paljon uintia ja rullaluistelua, jotka ovat ihan huippuja liikuntamuotoja. Myös peruslenkit ja vauhtileikittelyt kuuluvat kesäohjelmaan, mutta niistä en varmaan koskaan opi tykkäämään, sillä aina yhtä puulta ne maistuvat. Juoksu on minun mielestäni ehdottomasti tehoikkain liikunnan muoto ja sitäkin voi tehdä niin monella tavalla, halusit sitten parantaa kuntoasi tai laihduttaa niin lenkkarit jalkaan ja pururadalle sanon minä. :)

Kesällä lajitreeni jää todella paljon vähemmälle ja omatoimijaksolla sitä ei tule oikeastaan muuten kuin laukomisen muodossa. Minusta on hyvä, että kesällä tulee taukoa itse päälajista ja saa antaa pään tuulettua kunnolla edellisestä kaudesta. Kokonaan sitä ei kuitenkaan kannata unohtaa ja eikä sitä unohdakkaan, kun intohimo vetää sinua tarttumaan mailaan ja menemään kentille höntsäilemään ja kehittämään laukaustasi, Joka kesä melkein sata palloa päivässä lähtee levyltä verkkoon.

Suomessa kesä on niin lyhyt että, toivon kaikkien nauttivan siitä eikä ottavan niin kovia paineita omasta kesäkunnostaan. Liikuntaa pitää ja kannattaa harrastaa ihan vuoden ympäri, mutta minusta kesä ei ole se aika mihin kannattaa kovin treenausjakso sijoittaa. Niin kuin sanoin, Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä kannattaa ottaa kaikki irti! Nauti hyvästä ruuasta ja ihanista ihmisistä ympärilläsi, tee jotain sykähdyttävää ihan vain hetken mielijohteesta. Jos sinulla on kesäloma käytä se niinkuin loma kuuluu käyttää, ei töitä, ei stressiä! Vain sinä ja se mitä ikinä sinä haluatkaan tehdä, nauti nauti ja nauti! :)

Minun kesän kohokohtani on kun pääsen matkustelemaan ulkomaille, jota olen odottanu taas vuoden, sillä kesä on ainoa aika kun minulla on mahdollista lähteä minnekkään ja matkusteleminen on suuri intohimoni! Ja niinkuin sanotaan matkusteleminen on ainut asia, minkä voit ostaa ja joka oikeasti tekee sinut rikkaammaksi. Maailmassa on niin paljon nähtävää ja opittavaa, että minä ainakin haluan kokea niin paljon kuin mahdollista, Here I come world ! :)

 

Minä aion nauttia kesästä ja kesätreeneistä, toivottavasti sinäkin!

Oikein hyvää kesää 2014 kaikille ! Olkoon se ihan super!

-Allu #94

instagram: alpo94

Alisa Pöllänen

Alisa Pöllänen

Alisa Pöllänen on 20-vuotias nuori salibandynpelaaja, joka pelaa salibandyä Tampereen Classicissa Suomen korkeimmalla sarjatasolla naisten liigassa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *