Innostavia juttuja ja tavallisia treenejä.

Viikko on taas ehtinyt vierähtää ja vuoden 2013 ensimmäinen kuukausikin alkaa olla jo takana. Sitten viimeisimmän päivityksen on ehtinyt tapahtua paljon melko jännittäviäkin asioita. Osasta näistä tulen kertomaan sitten myöhemmin talven ja kevään edetessä. Toistaiseksi voin vain sanoa olevani melko innoissani useammastakin jutusta, jotka kaikki jollakin tavalla sivuavat urheiluasioita. Näiden tiimoilta on sähköposti höyrynnyt ja kahvillakin on istuttu.

Treenipuolella on ollut ohjelmassa perusmenoa. Viime viikolla maanantaisen pitkän uinnin ja tiistain Pispalan portaiden jälkeen ehdin viettää keskiviikkona lepopäivää ja uida torstaina (ennätykseni) 1000m märkäpukutestissä. Perjantaina ohjelmassa oli tonnien juoksua Pirkkahallissa, hiihtoa ja hierojan pöydällä makoilua, lauantaina hiihtoa eksoottisella Ruovedellä sekä juoksua ja treeniviikon päätteeksi sunnuntaina vielä uintia ja pyöräilyä. Tämä viikko on aloitettu uimalla, voimailemalla, hiihtämällä ja taas uimalla. Ei siis mitään maita mullistavaa, mutta varsin mukavaa menoa. Toki pitää mainita, että maanantaina koettiin vaihteeksi kertaa niinkin kummallinen tilanne kuin valmentajan jääminen kakkoseksi allekirjoittaneen vauhdissa uima-altaan puolella. Tästä pitää nyt taas nauttia kovasti, kun altaan ulkopuolella en hänelle pärjää missään lajissa eikä tämä altaassakaan jokapäiväistä ole. Ihan Havaiji ironman – tasoa en nimittäin sentään vielä ole saavuttanut ;)

Kuvitus viime vuoden Kuopio triathlonista ja TT Aquaterran albumista.

Opiskelurintamalle kuuluu myös hyvää. Graduuni liittyvä kysely on nimittäin lähtenyt vastaajilleen maanantaina ja vastauksiakin on jo ropissut mukavasti ja tasaiseen tahtiin. Kun vielä viimeinenkin tentti meni onnellisesti ja hyväksytysti läpi, on valmistuminen enää yhden esseesuorituksen ja gradun valmistumisen päässä. Vaikka valmistunut tuskin elämäntilanne suuresti tuleekaan muuttamaan, niin ainakin yksi pieni stressaamisen aihe on poissa mielestä ja voi keskittyä töiden ohella ainoastaan kehittymään urheilijana. Toki minut tuntevat tuskin ovat kovin ihmeissään, jos sanon sanan jatko-opinnot myös pyörineen mielessä, mutta ehkä nyt vain katsotaan tämä homma ensin valmiiksi asti ja sitten pienen hengähdystauon jälkeen voidaan palata itsensä sivistämisen mahdollisuuteen uudestaan, jos siltä tuntuu.

Mutta pidemmät jaarittelut sikseen, onhan meillä vieraitakin kylässä tällä hetkellä. Palataan vähintäänkin mielenkiintoisiin, jännittäviin uutisiin kun niiden aika on. Sillä välin toivotan jokaiselle lukijalle hyviä treenejä ja toivon niitä myös itselleni. Ja käykäähän myös kurkkaamassa tänne blogisivustolle ilmestynyttä allekirjoittaneen parempaa esittelyä tai ehkä ennemminkin tarinaa.

Heippa!

p.s. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Avainsanat: , , , , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *