Innostu ja innosta

Hei, olen Tuija

Esittelytilanteessa pitää aina miettiä, mikä rooli edellä mennään, mikä on tämän esittelyn tarkoitus. Joskus sitä on vain ison ja meluisan perheen äiti, joskus jakkupukuinen yrittäjä, moniulotteinen personal trainer tai hikinen ryhmäliikunnan ohjaaja ja suurimman osan aikaa kaikkea näitä! Tähän voisi sopia: “Hei, olen Tuija. Kahden opiskelijan ja yhden koululaisen äiti. Ylpeä liikuntakeskusyrittäjä, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Naimisissa liikkuvan miehen kanssa, jolla on liikkuva työ.”

 

Rakkaussuhde omaan työhön

Rakastan työtäni omassa liikuntakeskuksessani. Elän ja hengitän työtä, jonka koen tärkeäksi ja merkitykselliseksi. Koen, että sekä ryhmäliikuttajana että valmentajana voin olla mukana muuttamassa ihmisten elämää, tuoda siihen positiivista energiaa, iloa ja hyvää oloa – oli kyse sitten ravintovalmennuksesta, sisäpyöräily- tai pilates-tunnista tai yksittäisen asiakkaan kuntosaliohjelman suunnittelusta.

Joku puhuu unelmaduunista. Minä puhun työstä, jolla on merkitys. Kuntosaliohjelmaan voi piilottaa näppäriä liikkeitä korjaamaan toimistotyöntekijäasiakkaan eteenpäin valahtanutta asentoa tai päästää pitkän illan jalkojen päällä työskennelleen tarjoilijan treenaamaan vaikka makuuasennossa tai ravintovalmennuksessa lohduttaa sitä, joka ei saa aamupalaa alas, ettei se haittaa, aamupalan voi syödä kahvitunnillakin. Voin auttaa tekemän arjesta positiivisempaa, energisempää ja hyvinvoivaa. Se on hienoa se!

 

Valmentajana haluan innostua ja innostaa

Olen liikkuvan perheen liikkuva äiti. Vahvuuksiani valmentajana on elämänkokemus ja kokemus myös liikkuvan elämän ulkopuolelta, toimistotyöstä ja lapsiperhearjesta. Parhaimmillani innostan ja motivoin, autan löytämään käytännön keinoja arkeen ja valan uskoa asiakkaaseeni. Innostun ja innostan. Olen tavallisen ihmisen valmentaja. Sen, joka etsii elämään hyvää oloa ja elinvoimaista arkea. Sen, joka liikkuu ja sen, joka ei edes halua liikkua. Sen, joka tietää jo kaiken terveellisestä ravinnosta ja sen, joka vasta opettelee sitä. Tai sen, jonka tavoite on asetettu ensikesän kisaan.

 

Kuka olen ja mistä pidän

Kuntosali, pyöräily ja hiihto. Ja kahvakuula, pilates, sisäpyöräily ja toiminnallinen treeni – ne on ne omat lajit, vaikka aloitinkin sählyn höntsäpelaamisen ja juoksenkin. Aikuisena liikunnalle kouluttautunut, päivätyön ja iltayrittäjyyden yhdistänyt, yrittäjyyteen päätynyt ja hetkessä elämisen merkityksen jossain vaiheessa oivaltanut – se minä olen. Keski-ikäinen (kaamea sana), vaimo, äiti ja pienen kaupungin liikuntakeskuksen omistaja. Ja kirjoitan mielelläni. Kirjoitan mielelläni motivaatioon liittyvistä aiheista, ravitsemuksen arkisista pikkunäppäristä nikseistä tai vaikka siitä, miten aikuinenkin uskaltaa innostua vaikka ihan uusista lajeista. Tai löytää vanhat lajit uudelleen. Tai pysähtyä, hengittää ja aistia, miltä tuntuu olla olemassa.

 

Ja tänään on ollut melko tavallinen työpäivä: aamuherätys noin seitsemältä, aamutoimet ja iso aamupala, kotiväki opiskelemaan ja töihin, salilla jalkapäivä, suihku ja ruokaa kotona, salilla uuden asiakkaan tapaaminen, tutun asiakkaan kanssa salitreeni, ruokaa, kotiin ja työkoneella töitä, päivällisen valmistelu, pyykkiä ja koululaisten vastaanottaminen, päivällinen, viideksi kuntokeskukselle asiakaspalveluun, sisäpyöpäilytunnin ohjaus, asiakaspalvelua, pilates-tunnin ohjaus, kotiin, suihkuun, iso iltapala, uutiset ja nukkumaan. Ja huomenna on taas uusi päivä :)

 

 

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Tuija Silver-Lager

Tuija Silver-Lager

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *