Joroisten JYMYPAUKKU!

Arvatkaahan vaan, tänä vuonna on lääkäriveneillä kiirettä, kun meitä T. Martikaisia on mukana kaksi Joroisten puolimatkalla!!

Eli kyllä, nyt se on ihan virallista ja totta, että myös Tommin nimi löytyy Joroisten lähtölistalta ja luonnollisesti sarjasta M-yleinen. Minun huoleni ovat ohi, kun virallinen levykiekon pumppaajani on itsekin mukana kisassa ja näin oikeutettu kisa-aamuna tulemaan myös sisään kisaajien ”aitaukseen”. Nyt voinkin alkaa vain keskittyä oleelliseen – siihen siis, että pääsen Joroisilta kotiin paremmalla mielellä kuin viime vuonna. Siihen ei paljoa vaadita, sillä viime vuonna kisani kesti ne surullisen kuuluisat n.3minuuttia ja 200 metriä. Tänä vuonna toivottavasti n.5h ja 113km :)

Tässä vielä uutisen saattelemana Nutrendin asiantuntijoiden minulle viime vuodeksi laatima ravinto-ohjelma puolimatkan menoa varten. Samalla mennään tänäkin vuonna! Ohjelma on siis laadittu n.5h tavoiteaikaa silmällä pitäen, joten se tulee ottaa huomioon tätä soveltamaan lähtiessä.

NUTREND RAVINTO-OHJELMA PUOLIMATKAN TRIATHLONIIN

(tavoiteaika n.5h)

Aamiaisen yhteydessä ja ennen starttia:

– aamiaisen yhteydessä 4 Nutrend Anticramp – kapselia
– 45min ennen starttia Nutrend Cyclox ja BCAA megashot -annokset. Näiden tarkoituksena on parantaa verenkiertoa lihaksissa ja tarjota lihaksille proteiinia jo suorituksen aikana.
– 20min ennen uintia Nutrend Endurosnack -geeli

Uinti (tavoiteaika n.30-35min)

Pyöräily (tavoiteaika n.2h30-40min)
– pyöräilyyn lähtiessä, heti vaihdon jälkeen 1kpl Ethicsport Sport Fruit – hyytelöä
– 45min välein vuorotellen 1kpl Nutrend Endurosnack – geeli ja 1kpl Ethicsport Sport Fruit – hyytelöä, sekä n.1h30min ajon jälkeen 2 Nutrend Cyclox – kapselia

Juoksu (tavoiteaika n.1h45-50min)
– juoksuun lähtiessä, heti vaihdon jälkeen 1kpl Nutrend Endurosnack – geeliä
– 45min jälkeen 1kpl Nutrend Endurosnack – geeliä
– 25min ennen maaliintuloa (käytännössä viimeisen 5km juoksukierroksen alkaessa) 1 annos Nutrend Turbosnackia, joka antaa viimeisen energiapiikin.

Näiden lisäksi suorituksen aikana nautitaan säännöllisesti urheilujuomaa sekä vettä, joka kohdallani on omia juomia käytettäessä Nutrend Profidrinx ja huolloissa nautin myös järjestäjän tarjoamaa urheilujuomaa

Suorituksen jälkeen:
– Palautusjuoma Nutrend Regener nautitaan välittömästi suorituksen jälkeen palautumisen nopeuttamiseksi.

Avainsanat: , , , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *