Joulukalenteri #1

Massan mukana kovin helppo mennä, joten myös minä ajattelin pitää joulukalenteria täällä blogissani. Koska en valitettavasti ole supersuosittu blogitähti, jolle yritykset työntävät tavaraa markkinointimielessä, ei kalenterini tule sisältämään palkintoja teille lukijoille. Sen sijaan pääsette kurkistamaan, millaista (treeni)arkea vietän jouluaattoon asti. Jos muuten arpajaiskalenteri kiinnostaa, suosittelen kurkistamaan ja tykkäämään Suomen parhaan urheilukaupan eli työpaikkani Facebook -sivusta. Tänään siellä arvotaan mm. Nike Freet.

Kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastui vapaapäivä, jonka aloitin nukkumalla viime viikoille harvinaisen pitkään eli jopa kahdeksaan. Saatuani silmät jotakuinkin auki, lähdin suoraan juoksemaan. Kantapään tila on mennyt kokoajan paremmaksi, mutta yhä edelleen se on ollut erityisesti lenkkien alussa kipeä ja saattanut aina välillä vihloa lenkin aikanakin. Tänään oli kuitenkin huippupäivä: ensimmäistä kertaa sitten elokuun juoksin ”normilenkin”, jonka aikana jalkaan ei sattunut yhtään!

IMG_0875

Juoksuvauhtinihan ei ole ennenkään suoranaisesti päätä huimannut ja tällä hetkellä vielä vähemmän. Tärkeintä on kuitenkin se, että kantapään toipuminen etenee ehkä hieman hitaasti, mutta kuitenkin melko tasaisesti ilman isompia takapakkeja. Voin kerrankin sanoa olevani todella ylpeä itsestäni ja siitä maltista, millä olen koko kantapääasiaan suhtautunut. Vaikka juoksulenkille olisi tehnyt mieli huomattavasti useammin kuin olen siellä käynyt, olen malttanut jättää juoksun väliin aina, jos jalassa on ollut edellisten päivien tai vaikkapa työpäivän jäljiltä tuntemuksia.

Loppupäivän ohjelmassa on varmasti niinkin ikäviä asioita kuin päiväunet, sekä illalla toinen treeni, kun menen Villen kanssa hiihtämään. Vapaapäivän ”perinteeksi” on tosin muodostunut myös pitää samalla siivouspäivä, joten ehkäpä sohvanalusvillakoirat saavat tänään myös imurikyytiä jossakin vaiheessa päivää. Olen joskus ennenkin saattanut asian todeta, mutta kyllä vaan nämä arkivapaat ovat tämän työn parhautta.

Siispä hyvä joulukuun ensimmäistä päivää kaikille, toivottavasti teidän kaikkien aamu alkoi yhtä hyvin, kuin minun täällä!

Avainsanat: , , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *