Joulukalenteri #15,16,17,18

Tässä hyvät ja kootut selitykset, tai oikeastaan yksi selitys, sille, miksi joulukalenterin luukut ovat pysyneet kiinni viimeiset muutamat päivät: kun peilistä katsoo illalla vastaan tyhjä katse, tiedän priorisoida esim. nukkumisen tai aivottoman sohvalla loikoilun blogin kirjoittamisen edelle. Joulukuun puolivälistä tammikuun puoliväliin on meillä töissä yksi vuoden kiireisimmistä kuukauden ajanjaksoista ja saa painaa pitkää päivää ja pysytellä skarppina kymmenien päivittäisten asiakaskohtaamisten läpi. Tällaisten työpäivien jälkeen on usein sekä fyysisesti (jalat), että erityisesti henkisesti aikalailla tyhjä, eikä oikein tee mieli tehdä muuta kuin möllöttää kaikessa hiljaisuudessa.

Tänne tammikuussa?

Tänne tammikuussa?

Ihanaa piristystä kiirearkeen on tehnyt edessä odottava loma. Yllättäen näyttäisi siltä, että mehän lähdetään kaimatytön kanssa kohti suosikkipaikkaani eli Engadinin laakson alppimaisemia pikkureissulle tammikuussa. Lisäksi olen jo varannut itselleni reissun Norjaan kesäkuulle, joten aika mukavia asioita on edessä odotettavissa.

Kakkuenergiaa.

Kakkuenergiaa.

Sen lisäksi, että olen viime päivinä tehnyt töitä ja nukkunut, olen toki myös käynyt urheilemassa. Olen ajellut pyörällä niin Pirkkahallissa kuin omassa olkkarissakin, juossut kolmena peräkkäisenä päivänä – hurjat 20+30+30min, mutta kuitenkin – ilman kipua, käynyt yksin uimassa yli 3km treenin (rasti seinään!) ja muuta pientä kivaa. Niin ja luonnollisesti olen hoitanut itseäni mm. Sacher-kakulla ja bebe-leivoksella, eihän sitä muuten pysy tiellä.

Avainsanat: ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *