Joulukalenteri #2

Keskiviikkohuomenta!

Todellisuudessa olen juuri nyt, tämän kalenteriluukun avautuessa täällä netin ihmeellisessä maailmassa, polskimassa Kalevan uimahallin pitkässä altaassa, jonka jälkeen suuntaan iltavuoroon töihin. Olen meidän perheen uintivastaava ja aina jos mennään porukalla uimaan, saan kunnian suunnitella meille uintiohjelman. Uintiohjelmien tekovastuu ansaitsee maininnan, sillä lähtökohtaisestihan muuten en tule kovinkaan noteeratuksi tai kuunnelluksi, jos alan kotona kertoa mielipiteitäni harjoittelusta. Aika erikoista, sanoisin, sillä olenhan kuitenkin elävä oppikirja siitä, miten asioita ei kannata tehdä, mikäli aikoo jossakin lajissa hyväksi :)

Uinnista puheenollen, mitkä ovat teidän kaikkienaikojen inhokkiuintisarjojanne? Yksi ehdottomista omista inhokeistani 10*200m ja uituani sen kahdesti (!) toissaviikolla, toivon etten ihan heti kohtaa sitä uudestaan. Joku tarjosi asiasta virinneessä Facebook -keskustelussa inhokiksi 30*100m settiä, joka sekin toki kuullostaa vastenmieliseltä, mutta kaksisatasissa on sitä jotain, mitä inhoan ylikaiken.

Suosikkeihini lukeutuvat erilaiset lyhyehköä intervallia ja pidempiä kelauksia yhdistävät treenit. Siispä, jos en taas lennossa muuta mieltäni altaassa jo ollessa, sellainen on menossa juuri nyt tämän tekstin ilmestyessä blogiini. Palaan jokatapauksessa loppuviikosta kuluvan kalenteriviikon treeneihin ja niiden toteutumiseen tarkemmin.

Mukavaa päivää juuri sinulle!

Avainsanat: ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *