Joulukuun Kahdeksas

Jäin Jyväskylän Unbroken karsinnoissa sijalle 13. kun 12.parasta menee kisoihin.

Tein WinterWar 2015 karsintalaji 1 uudestaan eilen. Ekan kierroksen väliaika oli 5sekuntia nopeampi, mutta jo toisen kierroksen rinnallevedoissa aloin olla niin sippi, että tulos ei tulisi parantumaan. Miksi en silti yrittänyt täysiä loppuun asti? Sitähän ei voi taas tietää… No, tulokseksi jäi tuo 200 ja ensimmäisen lajin 68.sija. Karsintoihin on ilmoittautunut 181 naista (jos oikein laskin). Viime vuonna tässä lajissa tuloksen vähintään 200 toistoa sai alle 30 naista, nyt 72 sai 200 tai yli. Taso on koventunut viime vuodesta siis hurjasti.

Kisarintamalla siis pettymyksiä omalta osaltani.

Eilen oli kuitenkin Armaksella yleisurheilun Jouluhalli -kisat Ouluhallissa. Olin siellä ensin aamun katsomassa korkeushypyn ja 60m juoksun. Kävin välillä tekemässä karsintalajin, kun Armas jäi työntämään kuulaa. Ehdin juuri takaisin kannustamaan vielä 1000m juoksuun. Armas oli jo lähtöviivalla kun huomasi minun tulevan. Kuulin vain, kun sanoi kaverille: ”Minun äiti tuli!” Toivotin tsempit ja mietin, että vaikka oma karsintaveto menikin miten meni, niin tämän juoksun starttiin kannustajaksi ehtiminen oli tosi paljon kovempi veto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja se juoksu. Hän todella antoi loppukirissä kaikkensa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avainsanat: , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *