Joulukuun Neljäs

Olin pitkään unelmoinut asuvani joskus jossakin vanhaan teollisuushalliin kunnostetussa loft-asunnossa, jossa on karua betonia, korkeutta, vähän väliseiniä ja kierreportaat.

Nyt kun istun tässä keittiössä, huomaan että tämähän on itseasiassa aika lähellä sitä. Tällä paikalla oli aikaisemmin vanhat SOK:n viljasiilot ja alkuperäisen suunnitelman mukaan asunnot piti rakentaa niihin. Rakenteet eivät kuitenkaan olleet riittävän kestävät, joten ne räjäytettiin ja tilalle rakennettiin 13.kerroksinen uudisrakennus mukaillen näitä vanhoja siiloja.

Jokainen asunto on aikalailla uniikki, omanlaisensa. Osa asunnoista on ostettu niin sanotusti raakapinnalla ja he ovat saaneet tehdä sitten asunnosta täysin omanlaisensa. Me menimme rakennuttajan valikoiman puitteissa, eli pääsimme valitsemaan keittiön ja lattian materiaalit ja pieniä muutoksia tehtiin väliseiniin ja säilytystiloihin. Ei tämä silti ihan perus kerrrostalo-osake kuitenkaan ole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terassilla mahtuu hyvin pelaamaan

Asuntomme on Toppilan voimalaitokselle päin ensimmäisessä kerroksessa. Meillä on oma sisäänkäynti iso terassin kautta. Toiseen kerrokseen tullaan normaalisti rappukäytävästä. Kierreportaat johtavat vielä parvikerrokseen. Noin 90 neliötä kolmessa kerroksessa ja rajoitetusti säilytystilaa: lapsiperheen unelma :) Toisaalta enää ei tule kyllä ostettua mitään turhaa.

Sisustaminen on vielä kesken ja tuntuu että ulkona on aina pimeää,  joten en ole vielä saanut kovin hyviä kuvia otettua. Taloa voisi käydä ulkopuoleltakin kuvaamassa päivällä. Lupaan tehdä sitten erikseen sisustusblogipostauksia jatkossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näkymä alakerran lattialla makoillessa

Avainsanat:

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *